Ostali sportovi

Meridian ispravlja nepravdu: Nole šampion Australijan opena - svi tiketi dobitni

Meridian ispravlja nepravdu: Nole šampion Australijan opena - svi tiketi dobitni
Foto: N.N. | Meridian ispravlja nepravdu: Nole šampion Australijan opena - svi tiketi dobitni

Kao i uvijek do sada, kladionica Meridian odlučila je da ispravi veliku svjetsku nepravdu - svi koji su se kladili da će Novak Đoković osvojiti Australijan open imaju dobitni tiket.

Nakon višednevne sage, konačno je donesena odluka: Novak Đoković je deportovan iz Australije, saopštilo je juče sudijsko vijeće. Odluka je bila jednoglasna, a ono što je veoma bitno - Đoković nema pravo žalbe…

Dakle, ovim je stavljena tačka na dug i mukotrpan proces i time je Novaku uskraćena mogućnost da odbrani titulu na Australijan openu i ispiše istoriju.

Velika svjetska nepravda učinjena je prvom reketu svijeta, ali i jednom od najboljih sportista svih vremena.

Kladionica Meridian je u prethodnim danima čvrsto vjerovala da će Novak dobiti priliku da se bori za 10. trofej na Australijan openu, a ukupno svoju 21. grend slem titulu, te nijednom nije "izbacila" Đokovića iz ponude za klađenje.

Baš naprotiv, specijal igara bio je proširen i svako ko je vjerovao u Noleta mogao je u bilo kom trenutku da sastavi tiket, uz promo kvote koje su bile na snazi sve do juče.

Međutim, sada kada je donesena nevjerovatna odluka - Meridian je odlučio da Novaka proglasi šampionom, pa tako svi koji su kladili da će Đoković osvojiti Australijan open imaju dobitni tiket!

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću isplatiće sve singl tikete na kojima je bila opklada da će Đoković osvojiti prvi grend slem u sezoni.

Podsjećamo, ovo nije prvi put da je domaća kladionica pružila podršku najboljem teniseru na svijetu. Nevjerovatna diskvalifikacija u četvrtom kolu US opena 2020. godine šokirala je tada cijeli svijet, ali je i onda Meridian stao uz najboljeg i tada prvi Novaka proglasio šampionom!

U praksi je to značilo da su svi singl tiketi na kojima je bila opklada da osvaja US Open bili dobitni, baš kao i sada!

Zanimljiv i pohvalan gest domaće kladionice, ali i nagrada za sve ljubitelje sporta koji su vjerovali da će Novak savladati ovu prepreku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije