Ostali sportovi

Mikajla ponovo uzburkala strasti, fanovi u transu

Mikajla ponovo uzburkala strasti, fanovi u transu
Foto: N.N. | Mikajla ponovo uzburkala strasti, fanovi u transu

Sada već bivša hokejašica Mikajla Demajter ponovo je uzburkala strasti na društvenim mrežama.

Kanađanka, koja je prozvana najseksi hokejašicom na svijetu očarala milione svojih pratilaca nakon što je pozirala u bijelom bikiniju. Izazvala je pravu pometnju i dobila slavu nevjerovatnih pohvala. 

„Anđeo koji je došao s neba, "Vau nevjerovatna žena", "Najzgodnija osoba na svijetu", samo su neki od komentara koji se nalaze ispod njene objava. 

Podsjetimo, Mikajla je imala snove da postane profesionalka u hokeju na ledu, no prije četiri godine njena karijera prekinuta zbog povrede. Nakon teške operacije koljena sa 19 godina pažnju je prebacila na manekenstvo. 

Mikajla je stekla slavu na internetu nakon što je prozvana "najseksi hokejašicom svijeta" i sada ima 3,2 miliona pratilaca na Instagramu na kojem često časti svoje pratioce izazovnim fotografijama, . 

Mikajla se od hokeja oprostila emotivnom objavom na društvenim mrežama.

"Vrijeme je da kažem zbogom hokeju na ledu. Vrijeme je da okrenem novu stranicu u životu, po prvi put mi hokej neće biti broj jedan. Veselim se budućnosti i nadam se da ću raditi s istim žarom kao što je to bilo na hokeju", napisala je tada Kanađanka. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije