Ostali sportovi

Misteriozna Kristina: Fudbaleru je oprostila izdaju i stavila porodicu ispred svega

Misteriozna Kristina: Fudbaleru je oprostila izdaju i stavila porodicu ispred svega
Foto: N.N. | Misteriozna Kristina: Fudbaleru je oprostila izdaju i stavila porodicu ispred svega

Jedan od najboljih ruskih napadača posljednjih godina Artem Džuba (35), danas član Lokomotive iz Moskve u braku je sa Kristinom Džubom.

 Za ruske medije je ona jedna od najtajnovitijih i najmisterioznijih supruga ruskih fudbalera. Svim silama se trudi da ostane u sjeni svog muža, ne posjećuje društvena događanja, ne daje intervjue i ne koristi društvene mreže. 

Dok Artem postiže golove i glumi u rijaliti programima, Kristina radije ostaje kod kuće i odgaja svoju djecu. A par ih ima troje - Nikitu, Maksima i Aleksandra. Uprkos tome nalazi u vrhu najatraktivnijih supruga fudbalera u Rusiji. Ako je vjerovati informacijama s interneta, Kristina samostalno vodi kuću, sama kuha, čisti i brine o djeci, a svoje sinove vodi u školu.

Zajedno su od 2012. godine. Fudbaler se djevojci udvarao nekoliko dana, nakon čega su počeli da se zabavljaju. Prvu krizu su imali dvije godine nakon  braka. U proljeće 2015. paparaci su uhvatili Artema u prevari sa poznatom TV voditeljicom Marijom Orzul. Par je snimljen kamerama u automobilu TV zvijezde. Sportista i plavuša, koja je takođe bila udata, grlili su se i ljubili skoro sat vremena. Za Mariju je ova situacija bila gora nego za fudbalera. Marijin suprug podnio je zahtjev za razvod, a i ona je morala da napusti posao. 

Artem je nekako uspio da se „iskupi za svoje grijehe“. Kristina je odlučila spasiti porodicu i oprostila izdaju, ali je nakon nekog vremena porodična sreća ponovo poljuljana. U 2021. godini se desio seks skandal. Tada je na internetu procurio intiman video sa Artemom, zbog čega je fudbaler čak suspendovan iz reprezentacije. Na videu koji je isplivao i potresao ruski fudbal, igrač se samozadovoljava. Na snimku se vidi kako Artem masturbira, a u pozadini se vidi prenos na kanalu “Matč TV”, sa voditeljkom Marijom Orzul koja je bila ljubavnoj vezi sa spomenutim fudbalerom.

Zbog ove situacije Artem je zamalo izgubio porodičnu sreću i karijeru. Pričalo se čak i o predstojećem razvodu supružnika, ali Kristina je ponovo smogla snage da zatvori oči pred neugodnom situacijom i krene dalje.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije