Ostali sportovi

Mnogi su iznenađeni: Otkriveno ko je nova ljubav najljepše sportistkinje svijeta

Mnogi su iznenađeni: Otkriveno ko je nova ljubav najljepše sportistkinje svijeta
Foto: Instagram | Mnogi su iznenađeni: Otkriveno ko je nova ljubav najljepše sportiskinje svijeta

Po mnogima najljepša sportistkinja svijeta Juta Lerdam čini se više nije sama.

Njen novi izbor iznenadio je mnoge. Kako javljaju mediji, čuvena holandska brzo-klizačica je u vezi sa Džekom Polom, američkim bokserom i poznatim jutjuberom. 

Oboje su ne tako dano izašli iz veze. Juta se rastala od Koena Fervaja, takođe klizačem, dok se Pol razišao sa modelom Džulijom Rouz. Prema “De Telegraaf-u”, Pol je nakon poraza od Tomija Fjurija pronašao ljubav sa holandskom ljepoticom Jutom. Par je viđen zajedno na jednom događaju u Majamiju, a isti izvor prenosi da su u kontaktu već mjesecima koji je u uspostavljen na Instagramu. 

Zanosna plavuša je na prošlogodišnjim Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu osvojila srebrnu medalju i najavila napad na zlato u Milanu 2026. godine. U vitrinama ima i pet svjetskih zlata. Takođe, pažnju plijeni i drugom svojom strašću, poziranjem u oskudnim izdanjima na fotkama koje objavljuje na Instagramu, društvenoj mreži na kojoj je prati više od četiri miliona ljudi. Dok jedni tvrde da vrhunskoj sportiskinji nisu potrbene provokativne fotografije, drugi je u potpunosti podržavaju. 

Kada je Pol u pitanju, on je uprkos nedavnom porazu od Britanca Tonija Fjurija zaradio vrtoglavnih 30 miliona dolara, a po svemu sudeći dobiće revanš. Prije ovog meča dobio je obećanje da će biti uvršten na WBC ranking listu. Pol jedan je od najplaćenijih boksera na planeti nakon što je u svojoj kratkoj karijeri zaradio ogromnu svotu novca. Zna kako privući publiku i uvijek je u centru pažnje. Od svojih videa svake godine inkasira na desetine miliona dolara. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije