Ostali sportovi

Mozzart daje najveće kvote: Đoković 1,25, Engleska 2,80, Hamarbi 1,63

Mozzart daje najveće kvote: Đoković 1,25, Engleska 2,80, Hamarbi 1,63
Foto: N.N. | Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Đoković 1,25, Engleska 2,80, Hamarbi 1,63!

Završnica Vimbldona i Evropskog prvenstva je u žiži javnosti, pa i bukmejkera Mozzart

Za danas su spremne pojačane kvote za finalni meč između Novaka Đokovića i Matea Beretinija u borbi za Grend slem titulu, odnosno okršaj Italije i Engleske za zvanje najboljeg na Starom kontinentu, ali i duel Hamarbija i Degerforsa u prvenstvu Švedske.

Provjerite, stvarno je tako.

NOVAK ĐOKOVIĆ - MATEO BERETINI (NEDJELJA, 15.00), KEC 1,25

Finale Vimbldona i u njemu Novak Đoković. Da ga osvoji, razumije se. I postane najveći svih vremena od onih koji su držali reket u rukama. Srpski as na putu je da osvoji 20. Grend slem u karijeri i izjednači se po najznačajnijim trofejima sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, a na putu do tog ostvarenja stoji mu Mateo Beretini. Izazivač iz Italije prvi put u karijeri dospio je u finale Grend slema i igra sjajno. Mada, taj posljednji meč na turniru za debitanta nije nimalo lagan. Naročito što je sa druge strane mreže sila iz Srbije, koja "čisti redom" i onda kada publika daje krila njegovom rivalu.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

100 KM u humanitarne svrhe.

Kako je do sada postignuto 140 pogodaka,

prikupljeno je ukupno 14.000,00 KM.

Navijaj za golove.

ITALIJA - ENGLESKA (NEDJELJA, 21.00), DVOJKA 2,80

Vrijeme je za veliko finale. Ostala nam je još jedna utakmica i Euro ide na "spavanje" na tri duge godine. Kulminacija je večeras na Vembliju finalnom utakmicom između Italije i Engleske, u kojoj se Azuri bore za drugu evropsku krunu, a "Gordi albion" za premijernu. Oko 60.000 gledalaca, uglavnom domaćih, moći će da prisustvuje spektaklu, do kojeg su Italijani stigli poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca protiv Španije, dok su Englezi poslije produžetka i realizovanog diskutabilnog penala eliminisali Dansku. U svakom slučaju, puleni Gereta Sautgejta su zasluženo slavili, veći dio meča bili su bolji tim od Danaca kojoj je ponestalo snage. Poslije 55 godina, kolijevka fudbala našla se u finalu velikog turnira, pošto je 1966. osvojila Svjetsko prvenstvo pobijedivši Njemačku. Sada će se suočiti sa Italijom, koja igra najbolji fudbal od svih timova na Evropskom prvenstvu. Selekcija Roberta Mančinija nije izgubila na 33 uzastopna meča. Domaće okruženje poguraće Englesku, a italijanski tim djeluje kompaktnije.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

HAMARBI - DEGERFORS (NEDJELJA, 15.00), KEC 1,63

Hamarbi traži izlazak iz krize protiv Degerforsa. Veoma značajan duel za Bajen, koji je imao visoke aspiracije, ali nije bio na nivou u uvodnom dijelu šampionata Švedske, te je tokom nedavne pauze dobio novog kormilara. Miloš Milojević, doskorašnji pomoćnik u stručnom štabu Crvene zvezde debitovao je prije sedam dana remijem kod kuće sa Halmstadom, a danas ponovo na domaćem terenu traži prvu pobjedu na klupi tima iz Stokholma. Hamarbi je pretrpeo pad u formi, jer tim nije uspio da pobijedi u posljednja tri ligaška meča, a s druge strane, Degerfors je u posljednje vrijeme bio veoma dobar. Bez poraza je na pet proteklih ligaških susreta.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije