Ostali sportovi

Mozzart daje najveće kvote: Kamerun 2,45, Sociedad 2,15, Anderlecht 1,65

Mozzart daje najveće kvote: Kamerun 2,45, Sociedad 2,15, Anderlecht 1,65
Foto: N.N. | Mozzart daje najveće kvote: Kamerun 2,45, Sociedad 2,15, Anderlecht 1,65

Loš četvrtak kada su fudbalska dešavanja širom planete u pitanju. Mozzartovi bukmejkeri za danas su izdvojile tri kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, zaista je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

KAMERUN - EGIPAT (ČETVRTAK, 20.00), KEC 2,45

Ko će se takmičiti u Senegalu u finalu Afričkog kupa nacija? Kamerun je domaćin u Yaoundeu, imaće podršku sa tribina. Lavovi imaju četiri pobjede i remi u dosadašnjem toku šampionata. U prethodnim nokaut rundama, Kamerun je eliminisao Komore i Gambiju. Egipćani su se teže plasirali u polufinale. U osmini finala izbacili su Obalu Slonovače nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, dok je u četvrtfinalu poražen Maroko rezultatom 2:1 sa golom Trezegueta u produžetku. Prije pet godina ove selekcije su odigrale posljednju utakmicu. Kamerunci su slavili sa 2:1. Domaćin najveću nadu polaže u Karla Toka Ekambija, napadača Liona. Postigao je dva gola protiv Gambije u četvrtfinalu. Kod faraona, prva zvijezda tima je Mohamed Salah, napadač Liverpoola.

SOCIEDAD - BETIS (ČETVRTAK, 20.00), KEC 2,15

Sociedad dočekuje Betis u četvrtfinalu Kupa kralja. Tim iz Sevilje je sjajan ove sezone, kandidat je i za Ligu šampiona, dok je ekipa iz San Sebastijana u naletu, neporažena je u posljednjih pet mečeva. "Zeleno-bijeli" su sredinom decembra savladali Sociedad na Benito Viljamarinu, slavili sa 4:0, a blistao je dvostruki strijelac Aleks Moreno. Domaćin je prošle sezone osvojio ovo takmičenje nakon trijumfa nad komšijama iz Bilbaa. Ovi timovi igraju efektivne utakmice. Bilo je tri ili više golova u posljednjih osam utakmica između Sociedada i Betisa.

EUPEN - ANDERLECHT (ČETVRTAK, 20.45), DVOJKA 1,65

Anderlechtu u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže. Slavni klub iz Brisela doživio je dva uzastopna poraza u prvenstvu. Vincent Kompany gostuje Eupenu u prvom meču polufinala Kupa Belgije. Domaćin je takođe u lošoj formi, nije dobio četiri vezane utakmice u Jupiler ligi. Sakupio je samo dva boda. Eupen i Anderlecht su igrali u prvenstvu krajem jula, a rezultat je bio 1:1. Gol za domaćine postigao je Kulsa, dok je za briselsku ekipu gol postiogao Raman. U prethodna tri međusobna duela ovih ekipa bio je tip 2-3 gola.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije