Ostali sportovi

Mozzart daje najveće kvote: Milan 1,75, Menhengladbah 2,45, Viljareal 1,95

Mozzart daje najveće kvote: Milan 1,75, Menhengladbah 2,45, Viljareal 1,95
Foto: N.N. | Mozzart daje najveće kvote: Milan 1,75, Menhengladbah 2,45, Viljareal 1,95

Redovna čast uz elitne utakmice u Mozzartu.

Mjesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove srijede tri poklon kvote kakve nećete naći nigdje na svijetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima šampionata Italije, Njemačke i Španije.

Provjerite, zaista je tako...

MILAN - SASUOLO (SRIJEDA, 18.30), KEC 1,75

Milan je u seriji od četiri ligaška duela bez poraza, a u posljednjem kolu je pobijedio na svom Đenovu 2:1 na svom terenu. Rosoneri su ove godine na svom stadionu osvojili samo 26 od ukupno 66 bodova, što je vrlo malo, a zahvaljujući remiju Intera u Napulju, zaostatak u odnosu na lider je devet bodova na sedam mečeva prije kraja.

Sasuolo definitivno ne igra loše u gostima i tamo je sakupio nešto više bodova nego kod kuće, međutim, Neroverdi su na strani pobijedili samo dva puta na prethodnih devet gostovanja. Zlatan Ibrahimović bi trebalo da se vrati u stroj, a Milan je neporažen na sedam od minulih devet dvoboja sa Sasuolom, od čega je u sedam navrata pobijedio.

* Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detaljima OVDJE.

HOFENHAJM - MENHENGLADBAH (SRIJEDA, 20.30), DVOJKA 2,45

Hofenhajm je na 12. mjestu Bundeslige i nema šanse da se plasira u međunarodna takmičenja. Pored toga, u posljednjih pet mečeva uspio je da osvoji samo dva boda poslije remija sa Leverkuzenom i RB Lajpcigom. Svemu ovome kumovala je loša zdravstvena situacija u klubu, koji se mjesecima bori sa brojnim izostancima.

Menhengladbah je u posljednjih pet mečeva sakupio 10 bodova. Ni Koltovi nisu kompletni i moraće bez najboljeg strijelca Larsa Štindla i prvog golmana Jana Zomera, ali i sa ovim izostancima su uspjeli da savladaju snažni Ajntraht sa 4:0.

ALAVES - VILJAREAL (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 1,95

Alaves se suočava sa grčevitom borbom za opstanak. Nalazi se izvan zone ispadanja, ali ima isti broj bodova kao prvi ispod crte Valjadolid. Veoma važna stvar za nadu u preživljavanje bila je pobjeda u prošlom kolu nad Ueskom, jednom od konkurenata, ali i remi u Bilbau prije toga.

Tim iz Vitorije je napravio dobru osnovu za bijeg sa začelja, ali sada ga očekuje duel sa Viljarealom, koji petoplasiran i tu želi da ostane, jer je vodeća četvorka daleko odmakla, a Betis i Sosijedad mu dišu za vratom. Treba napomenuti da je Žuta podmornica tim sa najviše remija u ligi, čak 13, i da igra jednako dobro i kod kuće i na strani.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije