Ostali sportovi

Mozzart daje najveće kvote: Senegal 1,43, Maroko 1,80, Betis 1,55, Koln 1,95

Mozzart daje najveće kvote: Senegal 1,43, Maroko 1,80, Betis 1,55, Koln 1,95
Foto: N.N. | Mozzart daje najveće kvote: Senegal 1,43, Maroko 1,80, Betis 1,55, Koln 1,95

Još jedan dobar dan za fudbalske fanatike. Ovog utorka imamo solidan broj zanimljivih utakmica, pa su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora. Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju četiri para u okviru Afričkog kupa nacija, Primere i Kupa Njemačke.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

MALAVI - SENEGAL (UTORAK, 17.00), DVOJKA 1,43

Ekipa Malavija je izgledala veoma lijepo u napadu u prošlom kolu protiv Zimbabvea, pokazala karakter i uspjela da remizira 2:1. To je omogućilo Vatrenima da osvoje tri boda i ostanu u trci za plasman u finale, a to će pokušati ostvariti u posljednjem duelu grupe B protiv Senegala. Lavovi iz Terange poslije dva meča predvode Grupu B sa četiri boda nakon dva meča, ali još nisu pokazali punu snagu u Kupu nacija, djelujući vrlo pragmatično i neprimjetno u napadu. Momci Aliua Sisea postigli su samo jedan gol u dva kola i sa takvim potencijalom ispred izgledaju vrlo neubjedljivo u napadu. Senegal bi takođe mogao završiti na trećem mjestu ako izgubi i treba da bude oprezan.

GABON - MAROKO (UTORAK, 20.00), DVOJKA 1,80

Reprezentacija Gabona se dobro snalazi u grupnoj fazi Afričkog kupa nacija, a čak i u odsustvu glavne udarne snage u napadu Pierre-Emericka Obamajanga, izgleda pristojno. Nakon dva kola izabranici Patricea Nevea sa četiri boda su na drugoj poziciji grupe C, ali još nisu riješili sve dileme oko plasmana u nokaut fazu, a u posljednjem meču remizirali su sa Ganom (1:1). Gabon večeras igra sa Marokom, koji je već osigurao plasman u osminu finala, ali može izgubiti prvo mjesto u grupi ako izgubi od Gabona. Izabranici Vahida Halilhodžića su obje borbe dobili prilično ubjedljivo, pošto su u prošlom meču savladali Komore sa 2-0.

BETIS - ALAVES (UTORAK, 20.00), KEC 1,55

Kako sada stvari stoje, Betis igra sezonu iz snova. Prezimio je u Ligi Evrope, stigao je do četvrtfinala Kupa Španije, a u Primeri stvari se odvijaju veoma dobro. Zeleno-bijeli su u 20 kola zabilježili deset pobjeda i četiri remija, i trenutno su trećeplasirani na tabeli. U posljednjoj utakmici Betis je odigrao neriješeno sa Rayo Vallecaneom (1:1), a večeras će pokušati da se vrati na pobjednički kurs protiv Alavesa. Tim iz Vitorije nije uspio da startuje u dobrom svjetlu u ligaškoj kampanji, ali mu je privremeni izlazak iz krize omogućio četiri pobjede i pet neriješenih ishoda, i trenutno je 18. na tabeli. U posljednjih pet kola Alaves je remizirao tri puta - sa Getafeom (1:1), Sociedadom (1:1) i Bilbaom (0:0).

KOLN - HAMBURG (UTORAK, 18.30), KEC 1,95

Koln ima odličnu sezonu. Tim Stefana Baumgarta trenutno je deveti na tabeli Bundeslige, a od zone evropskih pozicija udaljen je samo dva boda. U posljednjem meču Jarčevi su kod kuće deklasirani 0:4 od Bayerna, prekinuvši niz od tri pobjede u nizu. Danas igraju sa Hamburgerom za plasman u četvrtfinale DFB kupa i među favoritima su. HSV nije baš siguran u kampanju u Cvajti. Sastav Tima Waltera smatran je jednim od glavnih kandidata za promociju, ali ovaj status očito ne opravdava. Hamburger je trenutno peti na tabeli sa dva boda zaostatka za baražom. Kako su u prošlom kolu remizirali 1:1 s Dynamom Dresdenom, HSV nije uspio dobiti drugu utakmicu zaredom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije