Ostali sportovi

Mozzart uz "Sunrise beach volley tour 2022": Pobijedili Beograđanin i Novosađanin

Mozzart uz "Sunrise beach volley tour 2022": Pobijedili Beograđanin i Novosađanin
Foto: Ustupljena fotografija | Mozzart uz "Sunrise beach volley tour 2022": Pobijedili Beograđanin i Novosađanin

Proteklog vikenda u Trebinju je održan turnir u odbojci na pijesku "Sunrise beach volley tour 2022".

Pobjedu na ovogodišnjem takmičenju odnijeli su momci iz Beograda i Novog Sada. 

Drugo mjesto zauzeo je tandem iz Ljubinja i Brčkog, a treće je pripalo dvojcu iz Ljubinja. Učesnici i organizatori svjedoče da je ovo bio najbolji turnir do sada, a podršku u organizaciji pružila im je kompanija Mozzart. 

"Prezadovoljni smo ovogodišnjim turnirom u Trebinju, kako brojem ekipa, tako i odazivom publike. Podigli smo ljestvicu organizacije, nagrade su bile nikada veće. Zato se posebno zahvaljujem kompaniji Mozzart na sponzorstvu i pruženoj podršci", kaže direktor "Sunrise beach volley tour 2022", Bojan Novokmet. 

Pobjednički par Huzejrović-Muškinja iz Beograda, odnosno Novog Sada, nagrađen je velikim peharom i novčanom nagradom od 1.500 KM. 

Drugoplasiranom Janjiću i Kisiću, odbojkašima iz Ljubinja i Brčkog uručen je pehar i 600 KM, dok su Ljubinjci Knežević i Mitrinović, za treće mjesto, dobili 300 KM i pehar.

Turnir se već šest godina održava u Trebinju, a posljednje dvije godine, pod nazivom "Sunrise beach volley tour" i u drugim gradovima širom Srpske. 

Na zanimljivo takmičenje u gradu na jugu Srpske prijavilo se 16 ekipa iz BiH, Srbije, Crne Gore, a najveću pažnju privukao je rusko-ukrajiski par, što dokazuje da sport ne zna za granice.  

Vještine u odbojci na pijesku zainteresovane ekipe će krajem mjeseca moći da odmjere i u Bijeljini i Gradišci gdje se "Sunrise beach volley tour 2022" nastavlja, a kompanija Mozzart će i tada biti uz njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije