Ostali sportovi

Pratite nas na Google news

NBA košarkaš i NFL igrač se potukli zbog djevojke, objavljen snimak

NBA košarkaš i NFL igrač se potukli zbog djevojke, objavljen snimak
Foto: Instagram | NBA košarkaš i NFL igrač se potukli zbog djevojke, objavljen snimak
N.N.

Košarkaš Denver Nagetsa Malik Bizli potukao se s NFL igračem Su'om Krejvensom zbog djevojke Montane Jao, a snimak tuče objavio je TMZ.

Bizli i Montana su krajem marta dobili dijete, ali i dalje žive u prilično otvorenoj vezi, što je navodno dovelo i do toga da stupi u intimnije odnose s donedavnim članom Denver Bronkosa.

Uzrok sukoba još uvijek nije zvanično potvrđen, a na snimku se vidi kako se dvojica sportista tuku te kako niži i teži Krejvens dobija tu borbu.

Nakon toga, u jednom trenutku, Montana leži u očaju na podu apartmana u kojem je i došlo do fizičkog okršaja, prenosi "Klix.ba".

Inače, Krejvens je prije sukoba ostao bez kluba budući da nije zadovoljio ukuse stručnog štaba Bronkosa, dok se Bizli sprema za novu NBA sezonu koja počinje u srijedu.

Bek-šuter Nagetsa je u prošloj sezoni ostvario 11,3 poena, 2,5 skoka i 1,2 asistenciju za 23 minuta ukazane šanse po utakmici.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije