Ostali sportovi

Na tri tiketa dobio 81.068 KM

Na tri tiketa dobio 81.068 KM
Foto: Vladimir Stojaković | Na tri tiketa dobio 81.068 KM!

BANJALUKA - Da li je u pitanju nevjerovatno znanje, sreća ili mješavina i jednog i drugog nije toliko ni bitno jer ono što je važno je da je jedan banjalučki kladioničar ostvario san svakog prognozera jer je na tri identična tiketa ostvario dobitak od 81.068 KM.

"U našim kladionicama je po tiketu maksimalan dobitak 50.000KM, što je naš igrač i igrao. Međutim Nemanja Nedović čiji broj koševa je bio jedan od parova na tiketu nije nastupio tako da je samim tim kvota na njega smanjena na jedan, a onda i ukupan dobitak na 27.022KM po tiketu što čini ukupan iznos od 81.068KM", kazao je Bojan Simakić, menadžer u AM Sport kompaniji.

Ukupan potencijalni dobitak na 14 gađanih parova je trebao biti 150.000 KM, ali Nemanja Nedović u utakmici odigranoj u srijedu nije odigrao ni sekunde za Unikahu, zbog povrede ramena.

Ostvareni dobitak je isplaćen jutros, nekih 12 sati poslije zadnje odigrane takmice i to u poslovnici "AM Sport-a" u banjalučkom naselju Ante Jakića.

Simakić je kroz smijeh ispričao da su svi od radnika pa i on sam bili veoma iznenađeni, svi osim dobitnika.

"Personal je bio poprilično iznenađen i uzbuđen bilo nam je drago da je neko uzeo toliki novac, ali za divno čudo igrač je bio poprilično smiren. Možda je razlog tome što veoma često igra tikete kakve je prošao ovaj put, to jest igra na velike dobitke", kaže on.

Priča je postala zanimljiva i prije ostvarivanja dobitka. Na kraju kada su na tiketima ostala samo dva para, dobitnik je imao opciju da "brani" tiket na šta se on nije odlučio te mu se hrabrost isplatila.

Simakić je podsjetio da "AM Sport", u svojim poslovnicama redovno nagrađuje svoje igrače vaučerima za klađenje te raznim bonusima.

Nakon isplate po nepisanom kladioničarskom pravilu pala je i "čast" za radnice kladionice.

 O kolikom iznosu se tačno radi dobitnik nije htio da se govori isto kao što nije želio da mu se spominje ime u javnosti.

"Ovo je najveći iznos što je AM Sport ikada isplatio, prije ovoga je bilo više tiketa po 40 i 50 hiljada KM, i jeste da su iznosi na tiketima ovog igrača manji od tih iznosa zbir je puno veći", istakao je Simakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije