Ostali sportovi

Najbolji italijanski biciklisti na trci "Beograd - Banjaluka"

Najbolji italijanski biciklisti na trci "Beograd - Banjaluka"
Foto: N.N. | Najbolji italijanski biciklisti na trci "Beograd - Banjaluka"

Jedan od najboljih italijanskih biciklističkih timova Bardijani - CSF - Faizanè potvrdio je učešće na 15. izdanju trke "Beograd - Banjaluka" koja će biti održana u posljednjoj sedmici aprila, saopštili su organizatori trke.

Bardijani je pro kontinental tim sa tradicijom dugom četiri decenije. Sastavljen je od najboljih italijanskih vozača, a najveća zvijezda sigurno je Đovani Viskonti.

"Nećemo da okolišamo, imamo odlične bicikliste i želimo da pobjeđujemo. I u Banjaluci je cilj pobjeda. Nadam se da će publika od Beograda do Banjaluke moći da prati trku, jer će nam podrška biti vjetar u leđa", rekao je Viskonti, inače pobjednik dvije etape na Điru i najbolji brdski vozač ove trke 2015. godine.

Iz ovog tima ističu da im je osim rezultata glavni cilj stvaranje budućih šampiona od najboljih mladih italijanskih vozača.

"Beograd i Banjaluka su naravno sigurni, baš kao Šabac i Vlasenica koja će treću godinu u nizu ugostiti karavan. Krajem sedmice idemo na pregovore u Bijeljinu i vjerujemo da ćemo se sa našim stalnim partnerima brzo dogovoriti. U igri su još Prnjavor, Teslić, Derventa, Gradiška, gradovi sa kojima imamo odličnu saradnju", naglasio je Kuvalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije