Ostali sportovi

Nakon razvoda koji je šokirao fanove, ruska ljepotica se udaje

Nakon razvoda koji je šokirao fanove, ruska ljepotica se udaje
Foto: N.N. | Nakon razvoda koji je šokirao fanove, ruska ljepotica se udaje

Bivša supruga ruskog napadača Pavela Pogrebnjaka Marija je na društvenim mrežama podijelila radosnu vest.

Novi dečko je zaprosio i ona je rekla „Da“. 

Pavel i Marija Pogrebnjak razveli su se u septembru 2023. nakon 17 godina veze. Par se zabavljao još od srednje škole. Vjenčali su se 2014. godine. Imaju tri sina. Njih dvoje su smatrani za jedan od najpopularnijih parova u Rusiji u ovom vijeku. On je bio popularni fudbaler, a ona jedna od najljepših vagsica u Rusiji, uspješna poduzetnica i popularna blogerka.

Razvod para bio je šok za mnoge fanove. Međutim, činilo se da je i sama Marija bila sretna zbog početka nove faze u svom životu. Nekoliko mjeseci nakon razvoda, Maria Pogrebnjak je potvrdila novu vezu. Ispostavilo se da je njen izabranik 35-godišnji biznismen Igor Golovinski.

U jednoj od epizoda emisije "Da li je ovo normalno?", koja je emitovana krajem marta, Marija je priznala da uskoro planira da se ponovo uda i da sanja ćerku.

Prošlog vikenda, 35-godišnja TV zvijezda dobila je bračnu ponudu od svog partnera. Ruska ljepotica je na društvenim mrežama podijelila da se sve dogodilo tokom šetnje kada ju je Golovinski iznenadio sa prstenom. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije