Ostali sportovi

Nezavisne poklanjaju album "FIFA 365 The Golden World of Football 2022"

Nezavisne poklanjaju album "FIFA 365 The Golden World of Football 2022"
Foto: N.N. | "Nezavisne novine" poklanjaju "FIFA 365 The Golden World of Football 2022"

Ni ova jesen neće proći bez najnovije kolekcija albuma "FIFA 365 The Golden World of Football 2022" slavnog "Paninija", koji je, između ostalog, posvećen i predstojećem Mundijalu u Kataru.

I ove godine i vi možete da osjetite fudbalsku magiju, a nema sumnje da će i ovo izdanje iz pogona slavne italijanske kompanije biti pravi kolekcionarski primjerak koji će se čuvati decenijama.

Novi album i kolekcija samoljepljivih sličica "FIFA 365 The Golden World of Football 2022" već od subote, 9. oktobra, biće dostupni na kioscima i prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine, a "Nezavisne novine" će u utorak, 12. oktobra, uz svaki primjerak novina čitaocima pokloniti album sa 12 startnih, odnosno gratis sličica.

Ukupan broj sličica koje treba popuniti je 419, a pored evropskih i svjetskih klubova, u albumu su i dva najpopularnija kluba bivše Jugoslavije, Crvena zvezda i Partizan.

Priliku da sačuvaju dio fudbalske istorije imaće i navijači reprezentacije Srbije jer se u novom izdanju albuma "FIFA 365 The Golden World of Football 2022" nalaze i popularni "orlovi", koji su blizu da izvade vizu za Katar.

Da bi iskustvo bilo potpuno, tu je i Google Play aplikacija Panini Collectors preko koje kolekcionari mogu da vode evidenciju popunjenosti albuma, igraju se sa stikerima, koje pomoću aplikacije MyPanini mogu da personalizuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije