Ostali sportovi

Nije dugo tugovala: Sabalenka u zagrljaju oženjenog muškarca

Nije dugo tugovala: Sabalenka u zagrljaju oženjenog muškarca
Foto: N.N. | Nije dugo tugovala: Sabalenka u zagrljaju oženjenog muškarca

Iako još nema zvanične potvrde druga teniserka svijeta je ponovo zaljubljena.

Mediji prenose da je Bjeloruskinja u romansi sa sa biznismenom i trkačem Georgiosom Frangulisom. 

Nakon smrti bivšeg momka hokejaša Konstantina Kolcova, Arina Sabalenka čini se nije dugo tugovala i ponovo je zaljubljena. 

U društvu prijatelja i novog dečka, sportistkinja je posjetila jedan od restorana u Rimu, a onda su viđeni tokom trke Formuče 1 u Imoli. Sama Sabalenka je na svom ličnom blogu podijelila fotografiju sa večere. Na fotografiji se drugi reket svijeta drži za ruke sa muškarcem koji sjedi pored njega. 

Kako prenosi Smartpress, teniserkin dečko je 34-godišnji brazilski preduzetnik i trkač. Suosnivač je kompanije specijalizovane za zdravu hranu, čije je zaštitno lice nedavno postala Arina Sabalenka.

Frangulis je također trkački vozač i takmiči se u Porsche “Challenge“ kupu. Njih dvoje su viđeni i tokom mastersa u Majamiju gdje i živi Brazilac koji je oženjen. Njegova supruga Bekh Armentano već priprema dokumente za razvod.

Podsjetimo, u martu ove godine bivši hokejaš Konstantin Koltsov (43) pronađen mrtav u Majamiju, a kasnije je teniserka je javnosti saopštila da oni već neko vrijeme nisu bili zajedno.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije