Ostali sportovi

OSTK Spin šampion RS

OSTK Spin šampion RS
Foto: OSTK Spin | OSTK Spin šampion RS

Omladinski stonoteniski klub Spin iz Banjaluke novi je šampion RS. Banjalučani su proteklog vikenda kao domaćini trijumfovali na plej-ofu savladavši sve protivnike.

STK Prijedor su porazili 3:1, dok su STKI Vrbas i STK Sokol Brčko savladali sa po 3:0. Spin je tako nastavio sa dominacijom ove sezone u stonom tenisu RS, a ovu sezonu su okončali ne osjetivši gorčinu poraza. Na završnom turniru u Banjaluci drugo mjesto osvojio je Prijedor, treći je bio Vrbas, a posljednji Sokol.

"Imamo maksimalan učinak ove sezone sa 12 pobjeda. U regularnom dijelu šampionata smo zabilježili devet pobjeda i sada smo došli do još tri. Sjajnim rezultatima i prvom titulom šampiona RS smo krunisali sjajnu sezonu, koju je nažalost obilježila i pandemija virusa korona. Nije bilo lako nakon duge pauze spremiti se i vratiti staru formu, ali uz veliko zalaganje smo uspjeli i nagrada nije izostala. Naše ambicije i dalje su borba za trofeje i viši rang i od toga nećemo odustati bez obzira na sve teškoće i okolnosti", kazao je Siniša Marčetić, igrač i trener OSTK Spin, koji je pozvao sve da se ovog ljeta upišu u školu stonog tenisa koju organizuju u svojim novim prostorijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije