Ostali sportovi

Objava supruge Danija Alvesa mnoge frapirala

Objava supruge Danija Alvesa mnoge frapirala
Foto: N.N. | Objava supruge Danija Alvesa mnoge frapirala

Proslavljeni brazilski fudbaler Dani Alves nedavno je izašao iz zatvora nakon žalbe i nakon što je platio kauciju od milion evra.

Izlazak na uslovnu slobodu je prvo burno proslavio u svojoj vili, a juče je stigla vijest da mu se vratila i supruga. Super model Džoana Sajnc je objavila fotografiju na kojoj drži ruku supruga, čime je potvrdila da su opet zajedno.

Fudbaler koji je optužen za seksualni napad u jednom noćnom klubu u Barseloni 2022. godine, a zbog kojeg je dobio četiri i po godine zatvora bio je na pragu razvoda, jer je manekenka tada bila odlučna u namjeri da se razvede. Ipak, tokom suđenja je došlo do preokreta kada je svjedočila u njegovu korist.

No sada se desio novi preokret koji je izazvao buru reakcija na društvenim mrežama. Neki nevjeruju da se vratila optuženom za silovanje, dok drugi tvrde da zaslužuje drugu šansu.

Fudbaler i proslavljena manekenka su u vezi do 2015. godine, a vjenčali su se 2017. Alves iz prethodnog braka s Dinorom Santanom ima kćerku Viktoriju i sina Daniela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije