Ostali sportovi

Odbojkašice "Glasinca" pobjednice turnira u odbojci na snijegu

Odbojkašice "Glasinca" pobjednice turnira u odbojci na snijegu
Foto: N.N. | Odbojkašice "Glasinca" pobjednice turnira u odbojci na snijegu

Pobjednik današnjeg turnira u odbojci na snijegu "Trofej Jahorine 2020" u ženskoj konkurenciji je ekipa Odbojkaškog kluba "Glasinac", dok su odbojkaši iz Kaknja bili najbolji u muškoj kategoriji.

Odbojkašice "Glasinca" pobijedile su u finalu ekipu Ženskog odbojkaškog kluba "Jahorina" rezultatom 2:1, dok su odbojkaši iz Kaknja savladali ekipu Odbojkaškog kluba "Jahorina" 2:0.

Najkorisniji igrač u ženskoj konkurenciji bila je Dijana Ašonja iz "Glasinca", dok je epitet najboljeg igrača ponio Dario Ružić iz Kaknja.

Tri prvoplasirane ekipe dobile su medalje, pehare, novčane i nenovčane nagrade, a proglašene su i najmlađe ekipe u obje konkurencije.

Na prvom turniru u odbojci na snijegu odigranog na Jahorini učestvovalo je oko 50 odbojkašica i odbojkaša na terenu koji je bio postavljen na platou "Poljice".

Turnir je održan u organizaciji odbojkaških klubova i sudijskog odbora iz Pala, uz podršku odbojkaškog saveza Republike Srpske, opštine Pale, grada Istočno Sarajevo i Olimpijskog centra "Jahorina". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije