Ostali sportovi

Ognjenović: U RS kao kod kuće

Ognjenović: U RS kao kod kuće
Foto: N.N. | Ognjenović: U RS kao kod kuće

Odbojkašice Srbije ne kriju oduševljenje što će sutra u Banjaluci odigrati prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Bugarske. Meč, koji se igra u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo, biće igran od 17 časova u dvorani "Borik".

Srpske reprezentativke u srijedu su stigle u Banjaluku gdje su juče odradile i prvi trening.

"Izuzetno nam je zadovoljstvo što prvi put gostujemo u Republici Srpskoj pred našom publikom. Osećamo se da smo kod kuće. Što se tiče meča, ovo je prva provera i mislim da su Bugarke adekvatan rival. Daćemo sve od sebe i nadam se da će to biti dovoljno za pobedu", rekla je Maja Ognjenović, jedna od najboljih odbojkašica Srbije.

Osim Ognjenovićeve, u ekipi selektora Zorana Terzića su djevojke iz RS Tijana Bošković i Brankica Mihajlović, kao i Bojana Živković,  Slađana Mirković, Ana Bjelica, Sanja Malagurski, Silvija Popović, Teodora Pušić, Milena Rašić, Jovana Stevanović, Maja Aleksić, Tijana Malešević, Bjanka Buša, Bojana Milenković  i Katarina Lazović.

Prema potražnji ulaznica, koje su besplatno dijeljene, očekuje se pun "Borik". Podsjetimo da je Srbija dio priprema za SP u Japanu (od 29. septembra do 20. oktobra) odradila na Palama, gdje je imala odlične uslove za rad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije