Ostali sportovi

Online zabava na mbet.ba duže traje sa SBON vaučerom

Online zabava na mbet.ba duže traje sa SBON vaučerom
Foto: Nezavisne novine | Online zabava na mbet.ba duže traje sa SBON vaučerom

​Dopunite svoj nalog na mbet.ba putem SBON vaučera i uživajte u zabavi kao nikada ranije.

Jedan od naših slogana jeste „Kralj igre“, pa smo u skladu sa tim odlučili da za 30 odsto uvećavamo svaku uplatu sa ovim vaučerom kako bi se naši igrači osjećali moćno i privilegovano.

Ukoliko, na primjer, dopunite nalog sa 20 KM, dobićete dodatnih šest KM bonusa i tako na čak 100 uplata, jer su u Mbetu kraljevski bonusi i mjesto dobre online zabave.

SBON možete da pronađete uskoro na 40.000 lokacija i zatražite ga u apoenima od dvije do 250 KM, a jedan vaučer možete da koristite iz više puta.

Bonus dobrodošlice

Ukoliko još nemate nalog na mbet.ba čeka vas i bonus dobrodošlice 30 KM + 100 besplatnih spinova bez uslova uplate depozita, kao i uvećavanje prve uplate za čak 100 odsto.

Uplata bez provizije

Mbet.ba, online priređivač igara na sreću, koji brine o svojim igračima i dalje snosi sve troškove provizije prilikom uplate na račun. Koliko uplatite bilo kojim kanalom uplate toliko će vam leći na račun, a ukoliko to uradite SBON vaučerom, čeka vas dodatnih 30 odsto! Mbet! Osjeti moć!

Kao priređivač internet igara na sreću, Mbet aktivno učestvuje u podizanju svijesti odgovornog klađenja radi zaštite igrača od štetnih posljedica igranja dok je osobama mlađim od 18 godina zabranjeno učestvovanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije