Ostali sportovi

Pratite nas na Google news

Osman Junuzović pobjednik "Trke zdravlja" u "Banji Vrućici"

Osman Junuzović pobjednik "Trke zdravlja" u "Banji Vrućici"
Foto: Srna | Osman Junuzović pobjednik "Trke zdravlja" u "Banji Vrućici"
Srna

TESLIĆ - Osman Junuzović iz Doboja pobjednik je današnje trke na deset kilometara, organizovane u okviru međunarodne sportske manifestacije "Trka zdravlja" u kompleksu Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" kod Teslića.

Junuzović, koji je odbranio prošlogodišnje prvo mjesto, rekao je novinarima da je za uspjeh važan naporan rad i zdrav način života.

Junuzović je na nedavno održanom Atletskom kupu Evrope osvojio drugo mjesto na utrci u disciplini 5.000 metara i treće mjesto na utrci 3.000 metara sa preprekama.

Međunarodnu sportsku manifestaciju "Trka zdravlja" organizuje Zdravstveno-turistički centra "Banja Vrućica" s ciljem da promoviše zdravlje, aktivan život i obogati turističku ponudu.

"Trka zdravlja" sastoji od trke na 10 i pet kilometara, kao i trke zadovoljstva na stazi od 800 metara kroz kompleks "Banje Vrućice".

Trke od pet i 10 kilometara namijenjene su profesionalnim, poluprofesionalnim trkačima i rekreativcima, a trka zadovoljstva je za sve generacije, djecu i odrasle, kao i goste ove banje.

Pokrovitelj "Trke zdravlja" je Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije