Ostali sportovi

Ovog proljeća eep casina donose fantastičnu nagradnu igru za svoje igrače!

Ovog proljeća eep casina donose fantastičnu nagradnu igru za svoje igrače!
Foto: N.N. | Ovog proljeća eep casina donose fantastičnu nagradnu igru za svoje igrače!

Eep casina donose fantastičnu nagradnu igru za svoje igrače ovog proljeća, uz fantastične nagrade! Do 25. maja 2024. godine imaš priliku da osvojiš jednu od vrijednih nagrada koje smo pripremili! Kako učestvovati u nagradnoj igri? Pozovi društvo u provod u bilo koju od poslovnica eep casina, igraj svoje omiljene igre, a svakih nekoliko minuta imaš priliku da možda baš ti osvojiš „zlatni tiket“.

Nakon obavještenja na ekranu aparata o dodjeli tiketa, pozovi operatera, te ćeš dobiti „zlatni tiket“, koji je potrebno da popuniš svojim ličnim podacima i ubaciš u označenu kutiju u eep casina poslovnicama.

Koje nagrade možeš da osvojiš?

Yamaha Neos električni motor, Giant Talon E+1 električni bicikl, iPhone 15 Pro, Samsung S24 Ultra, tri Samsung TV 43”, Segway E2 Plus električni trotinet, Intex džakuzi, kao i 18 poklon vaučera sa fantastičnim iznosima!

Bilo koju nagradu da osvojiš, sigurni smo da će biti dovoljno razloga za slavlje.

Spremi se za ljeto uz vrijedne nagrade i eep casina, uz dodatnu dozu zabave i uzbuđenja! Prati nas na društvenim mrežama i saznaj sve detalje o izvlačenju ovih vrijednih nagrada. Više o nagradnoj igri saznaj OVDJE!

Ipak to nije sve! U toku je i poseban Giveaway samo na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram, gdje možeš da osvojiš iPhone 15 Pro, Segway E2 Plus električni trotinet i JBL bežični zvučnik. Požuri, jer još imaš vremena da se pridružiš ovoj online igri i osvojiš jednu od vrijednih nagrada.

eep casina su godinama sinonim za dobar provod i fanastične dobitke, uz besplatno piće za sve naše posjetioce, te mnogobrojna iznenađenja u našim poslovnicama. Uz novi vizuelni identitet i osvježeni izgled naših poslovnica koje uskoro očekuje sve naše posjetioce i u narednom periodu pripremamo mnogobrojna iznenađenja.

Osjeti čari pobjede, uz eep casina! Vidimo se!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije