Ostali sportovi

Pajićeva i Dujaković najbolji sportisti Banjaluke

Pajićeva i Dujaković najbolji sportisti Banjaluke
Foto: Grad Banjaluka | Pajićeva i Dujaković najbolji sportisti Banjaluke

Karatista Energije Grawe Pavle Dujaković i džudistkinja Zvijezde Sofija Pajić proglašeni su za najbolje sportiste Banjaluke za 2022. godinu na tradicionalnoj manifestaciji Izbora najboljih sportista i sportskih organizacija održanoj u utorak veče u Sportskoj dvorani "Borik".

Najuspješnije seniorske sportske organizacije su Ženski rukometni klub Borac i Rukometni klub Borac mtel.

Najtalentovanija sportistkinja je Milana Railić iz Ženskog rukometnog kluba Borac dok je epitet najtalentovanijeg sportiste ponio Luka Pejić iz Karate kluba Energija Grawe.

Za najuspješnijeg sportistu u sportu za invalidna lica proglašena je Biljana Nedić košarkašica Košarkaškog kluba invalida Vrbas.

Za najuspješniji sportski događaj izabrana je utakmica 3. Kola EHF EURO KUP-a u organizaciji Ženskog rukometnog kluba Borac. Specijalnu nagradu za dorinos u razvoju i afirmaciji sporta grada Banja Luka dobio je Goran Grahovac, plivački trener. Specijalnu nagradu za dorinos u razvoju i afirmaciji sportske rekreacije i sporta  grada Banjaluka osvojio je Nenad Talić, direktor Sportskog centra "Borik".

Povodom 75. Godina kluba, Specijalnu nagradu za doprinos i afirmaciju sporta  grada Banja Luka za 2022. godinu dobio je  Kajak kanu klub Vrbas. Specijalnu nagradu za doprinos u razvoju i afirmaciju sporta lica sa invaliditetom grada Banjaluka pripala je Draganu Đuranu iz Odbojkaškog kluba invalida Banjaluka.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije