Ostali sportovi

Počela Meridianbet liga ETF-a: Za najbolje obezbijeđen bogat nagradni fond

Počela Meridianbet liga ETF-a: Za najbolje obezbijeđen bogat nagradni fond
Foto: Ustupljena fotografija | Počela Meridianbet liga ETF-a: Za najbolje obezbijeđen bogat nagradni fond

Meridianbet Fantasy liga ETF-a novi je projekat koji je kompanija Meridian realizovala u saradnji sa studentima Elektrotehničkog fakulteta u Banjoj Luci.

Naime, do maja naredne godine ljubitelji engleske Premier lige imaju više nego dovoljno razloga da unovče svoje znanje i strateške sposobnosti i tako osvoje neke od brojnih nagrada.

Najuspješniji takmičari na sedmičnom nivou biće nagrađeni sa bonusom za klađenje od 20 KM, najuspješnija tri pojedinca na mjesečnom nivou bonusima 50, 20 odnosno 10 KM, za pobjednika kupa je obezbijeđen bonus od 100 KM, dok će najuspješniji u generalnom plasmanu osvojiti mobilni telefon i pehar. Drugoplasiranom će pripasti Fifa 23 i 100 KM bonusa za klađenje, a trećeplasiranom lopta Adidas stralancer i bonus od 50 KM.

"Želim da napomenem da je kompanija Meridian jedna od rijetkih, čak mislim i jedina, iz reda priređivača igara na sreću koja prepoznaje partnere u redovima studenata i uvijek se rado odaziva pozivima za saradnju", kaže Aleksandar Jelić, predsjednik Saveza studenata ETF-a.

On je podsjetio da su njihovi partneri i prijatelji prethodno donirali dresove za 4 sportska tima na međunarodnom takmičenju studenata elektrotehnike širom Balkana - Elektrijadi.

"Svakako sam siguran da se naša saradnja nastavlja i u budućnosti, jer već spremamo neke zanimljive projekte", ističe Jelić.

JEDINA DAMA MEĐU FAVORITIMA

Miljenik svih učesnika lige je, kako navodi Jelić, jedina djevojka u ligi i strastveni ljubitelj fudbala- njihova koleginica Nikolina Govedarica.

"Ona je jedan od favorita za osvajanje lige, jer je već u prvom kolu složila vrlo respektabilan tim, a vjerujem da svi gledaoci sa strane navijaju da se taj kuriozitet i dogodi", kaže Jelić.

Meridian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije