Ostali sportovi

Ponovo super dobitak od preko 150.000 KM na Wwin casinu!

Ponovo super dobitak od preko 150.000 KM na Wwin casinu!
Foto: Ustupljena fotografija | Ponovno super dobitak od preko 150.000 KM na Wwin casinu!

Nedjeljno poslijepodne donijelo je igraču A.I. iz Banovića super dobitak na WWin Casinu od 158.816,40 KM (81.200,00 EUR)!

Igrač A.I. osvojio je super dobitak na igri Sunny Coin na Wwin casinu i pridružio se Kenanu iz Sarajeva (JACKPOT 160.833 KM) i Toniju iz Širokog Brijega (JACKPOT 176.052 KM) koji su uzeli šesterocifreni dobitak  na wwin.com u 2023. godini.

Želiš da se i tvoje ime nađe na listi zajedno s ovim sretnim dobitnicima?

Zavrti na wwin.com - stranici s najvećom ponudom slot igara (2000+) u BiH i izazovi sreću. Dostupni smo 24/7!

Doživi vrhunsko online kazino iskustvo na WWin.com sa preko 30 provajdera usluga i više od 2000 uzbudljivih igara. Širok izbor igara na WWin casinu garantuje vrhunsku zabavu za svačiji ukus - od slotova do klasičnih stolnih igara i opcija za dilere uživo. Istraži uzbudljive tematske igre u WWin kazinu.

Voliš li drevne mitove ili luksuzne avanture? Pronađi svoju čaroliju među najpopularnijim temama Daleki istok, Voće, Pirati, Avantura, Stvorenja, Vodeni svijet, Egipat, Magija, Mitovi…

Registruj se i uzmi bonus

WWin je spremio primamljiv BONUS DOBRODOŠLICE za nove korisnike. Svi novi korisnici od Wwin.com kladionice na poklon dobijaju 200% BONUSA + 200 besplatnih SPINOVA na prvi depozit. Novac ostvaren Free SPINOVIMA odmah prelazi na KEŠ račun.

Akcija vrijedi od 01. 04. 2023.

Još jedna sjajna karakteristika WWin.com kako online kazina tako i sportskog i live kladjenje  je povrat novca (Cashback). Ova promocija omogućava igraču da vrati dio svog novca i osvoji veliki dobitak ili Jackpot. Cashback u WWin kazinu se zasniva na ulozi (okladi), odnosno na vrijednosti spina u kazinu. Ovo je sjajan način da povećaš svoje šanse za veliki dobitak - svaki dan - jer su promocije povrata novca svakodnevne.

Logo WWina je jedini našao svoje mjesto na prednjoj strani dresa čak tri nogometna premijerligaša - FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime smo kao glavni sponzor pomogli četvrtini klubova najvišeg ranga bh fudbala. Time smo stali uz bok najvećim domaćim i inozemnim kompanijama poput Turkish Airlinesa, IG Igmana i Bosnalijeka i to je nivo koji zadržavamo već godinama.

Ali naša priča se nije zadržala samo na nogometu, već potpomažemo sponzorstvima i druge sportske kolektive u BiH - KK Borac WWin, MRK Iskra Bugojno, MNK Hercegovina te KMF Leotar Trebinje.

Jer sport je naša strast!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije