Ostali sportovi

Poturak protiv Barjamaja za titulu

Poturak protiv Barjamaja za titulu
Foto: N.N. | Poturak protiv Barjamaja za titulu

Borci Dritan Barjamaj i Andres Balaž Farkaš nova su imena iz svijeta borilačkih vještina koja će snage odmjeriti na "King of Kings World Grand Prix" (KOK WGP), vodećem svjetskom kik-boks turniru koji se održava 3. jula u Sarajevu, u ilidžanskom hotelu "Hills".

Barjamaj iz Albanije, koji dolazi kao zamjena za ukrajinskog šampiona Jurija Gorbenka (odustao zbog problema s vizom) biće protivnik najboljem K1 bh. borcu Dževadu Poturku, vlasniku KOK licence i zaslužanom za ovaj borilački spektakl.

"Vjerujem da će Dritan Barjamaj biti dostojna zamjena. Za mene je to dodatni motiv za pobjedu i osvajanje trećeg pojasa u karijeri", izjavio je Poturak, te dodao da se bori za pojas prvaka Evrope KOK organizacije u superteškoj kategoriji.

Sa druge strane, Mađar Farkaš biće protivnik najboljem bh. profesionalnom bokseru Adnanu Redžoviću. Uz Poturka i Redžovića, titulu će pokušati izboriti i bh. borci Igor Emkić i Sanid Imamović. Inače, "King of Kings - KOK" je vodeći svjetski kik-boksing brend, trenutno jedna od najvećih svjetskih kik-boks organizacija koja na godišnjem nivou održi 24 ovakva eventa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije