Ostali sportovi

Radojičić otvorio Međunarodni džudo turnir

Radojičić otvorio Međunarodni džudo turnir
Foto: Srna | Radojičić otvorio Međunarodni džudo turnir

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić otvorio je danas Međunarodni džudo turnir "Banjaluka open 2019" na kojem učestvuje oko 500 takmičara iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Austrije, Holandije, Republike Srpske i Federacije BiH.

Radojičić je na otvaranju Petog međunarodnog džudo turnira u Sportskog dvorani "Borik" u Banjaluci izrazio zadovoljstvo što na turniru učestvuje veliki broj najmlađih takmičara.

On je napomenuo da je riječ o tradicionalnoj i uspješnoj manifestaciji koju je podržao grad, kao što podržava i stotine drugih.

Radojičić je napomenuo da Banjaluka podržava najbolje sportiste, te je poručio džudistima da svojim rezultatima mogu da dođu do stipendije grada.

Prema njegovim riječima, za sportiste koji ostvare olimpijsku normu od ove godine biće realizovan poseban program podrške.

Radojičić je podsjetio da je Banjaluka u protekloj školsoj godini u sve osnovne škole prvi put uvela program sport, koji treba da ga približi najmlađima.

Predstavnici organizatora turnira, DŽudo klub "Zvijezda" iz Banjaluke, zahvalili su za podršku i predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, predsjedniku Srpske Željki Cvijanović, gradu Banjaluka i gradonačelniku Igoru Radojičiću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije