Ostali sportovi

Ruska atletičarka nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Ruska atletičarka nikoga ne ostavlja ravnodušnim
Foto: N.N. | Ruska atletičarka nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Viktorija Barkova (23) je jedna u nizu sjajnih i talentovanih ruskih atletičarki.

Lijepa Ruskinja je reprezentativka svoje zemlje u skoku udalj, a još više pažnje privlači zbog svog izgleda, a mnogi joj previđaju i karijeru u modelingu. 

Prvo ozbiljno takmičenje u Barkovoj karijeri bilo je prvenstvo Rusije za juniore gdje je osvojila srebro. U 2020. je učvrstila svoj uspjeh na juniorskom prvenstvu Rusije, osvojivši zlatnu i bronzanu medalju. Ova postignuća omogućila su “Viki“ da ostvari svoj glavni san - da uđe u reprezentaciju Rusije. Nakon što se pridružila reprezentaciji, Barkova je počela trenirati još intenzivnije. Vremenom je to urodilo plodom. Skakačica u dalj je osvojila zlatne medalje na državnom prvenstvu, a osvojio je i Univerzijadu, uz novi lični rekord (takmiči se i na 100 i 200 metara). Za uspjehe na turnirima zasluženo je dobila titulu majstora sporta Rusije.

Viktorija je svestrana djevojka koja uspjeva da se izrazi u drugim oblastima djelatnosti. Prvo, ona studira na dva sveučilišta odjednom - Dalekoistočnom državnom sveučilištu za promet (fakultet ekonomske sigurnosti) i Primorskoj državnoj školi olimpijskih rezervi (fakultetu za fizičku kulturu). mreže. 

Na društvenim mrežama broji oko 100 hiljada ljudi. Na svom nalogu, Vika dijeli slike sa treninga i takmičenja. Ako u budućnosti, iz nekog razloga, ne uspije u sportu, sigurno će imati dobre šanse u manekenskom poslu iako je tvrdila da zbog rasta nema prevelikih šansi. Ipak nije joj strano da se fotografiše i snima, a sve objavljuje na društvenim mrežama. Smatra se za jednu od najatraktivnijih atletičarki u Rusiji.   

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije