Ostali sportovi

Ruska "vagsica" oduzima dah

Ruska "vagsica" oduzima dah
Foto: N.N. | Ruska „vagsica“ koja oduzima dah

Možda ne blista ove sezone, ali će sezonu 2023/24. sigurno pamtiti do kraja života.

 Tokom zimske pauze fudbaler moskovskog Spartaka Danil Prucev se oženio sa Natalijom, koja je postala jedna od najljepših ruskih vagsica (naziv za djevojke, supruge fudbalera).

O Nataliji se ne zna mnogo, jer vezista Spartaka radije ne govori o svom privatnom životu. Donedavno nije ni objavljivao njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, prve su bile fotografije sa vjenčanja.

Natalija redovno podržava svog supruga na stadionu: često je vide na tribinama u klupskoj majici sa prezimenom Prucev. Inače, lijepa Rukinja je bloger početnik. Na njega se pretplatilo 3,5 hiljada ljudi. Natalija na svom profilu objavljuje slike sa profesionalnih fotografisanja, snimke sa putovanja, prikazuje poklone svog supruga.

Natalija ima Telegram kanal pod nazivom Alreals. Na Telegramu Natalija dijeli trikove za njegu lica, tijelo i kosu, piše male kritike kafića i restorana i priča o omiljenim brendovima odjeće.

Skladni par voli da putuje, a ljetni odmor su proveli u Turskoj kada su posjetili Bodrum i Istanbul. Ambiciozna blogerka sa manekenskim izgledom slovi za jednu od najpopularnijh supruga fudbalera u Rusiji. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije