Ostali sportovi

Sestra je odigrala ključnu ulogu u razvoju danas sjajnog napadača

Sestra je odigrala ključnu ulogu u razvoju danas sjajnog napadača
Foto: N.N. | Sestra je odigrala ključnu ulogu u razvoju danas sjajnog napadača

Atalanta je i ove sezone evropski hit.

Izborili su plasman u polufinale Lige Evrope, a najveće zasluge pripadaju ove sezone sjajnom italijanskom reprezentativcu Đanluki Skamaki (25). Skamaka ima šest golova u sedam utakmica Lige Evrope, a posljednji je postigao u polufinalu protiv Marseja (1:1). Podrška porodice je važna za svaku osobu. Đanluka ima sestru Džuli s kojom je nerazdvojan od djetinjstva. 

Skamaka se pridružio Atalanti iz Vest Hema u avgustu 2023. Iznos transfera je bio 25 miliona evra. Sestra Džuli mu je prva čestitala na prelasku u Italiju. Napisala je iskrenu objavu na društvenim mrežama i priložila njihovu zajedničku fotografiju: „Spremni za ovu novu avanturu. Volim te brate."

Inače, ona ima više pretplatnika na društvenim mrežama od njega samog - više od pola miliona. Na svom blogu, tetovirana ljepotica iznosi detalje svog života – od treninga u fitnes klubu do putovanja po Evropi. Glavni hobi joj je sportski ples. Nekoliko puta sedmično posjećuje teretanu kako bi naučila nove elemente i poboljšala svoje vještine. 

Đanluka je više puta rekao da su ga odgojile majka i sestra. Njegov otac je rano napustio porodicu i nije posebno održavao komunikaciju s njim. 

Niko drugi nije odigrao ključnu ulogu u razvoju fudbalera – pohađala je treninge, pratila ga na trening kampovima i navijala za njega na takmičenjima. Oni su primjer bliskih porodičnih veza i toplih prijateljstava koja su se razvila između brata i sestre. Podržavaju i brinu jedni o drugima na svaki mogući način, motivišu da postanu bolji i ne staju na tome.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije