Ostali sportovi

Sjajan uspjeh šampionke BiH Sare Marić

Sjajan uspjeh šampionke BiH Sare Marić
Foto: Srna | Sjajan uspjeh šampionke BiH Sare Marić
N.N.

KOTOR VAROŠ - Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan organizovao je danas prijem za člana lokalnog DŽudo kluba "Mladost" Saru Marić, koja je osvojila zlatnu medalju na seniorskom prvenstvu BiH u Mostaru i novčano je nagradio za uspjeh na šampionatu BiH, ali i za medalje koje osvaja u kontinuitetu.

Marićeva je u kategoriji preko 78 kilograma ostvarila tri sigurne pobjede i tako se, nakon uvjerljivog trijumfa na prvenstvu Republike Srpske, okitila titulom šampionke u BiH u seniorskoj konkurenciji.

"Ovo je još jedan uspjeh u mojoj karijeri i veliki iskorak za budućnost, jer je ovo nastavak odličnih rezultata koje sam imala u mlađim uzrasnim kategorijama. Želim da zahvalim trenerima Sejdi Tataru i Borislavu Bogdaniću, koji su dali veliki doprinos osvajanju ove medalje", istakla je Marićeva i dodala da je u avgustu očekuje nastup na Balkanskom prvenstvu.

Sakan je pohvalio rezultate Marićeve u ovoj godini, ali i ostalih kotorvaroških džudista, koji su istinski sportski ambasadori opštine Kotor Varoš.

"Svojim radom i zalaganjem oni ostvaruju izvanredne rezultate i zato sam iskoristio priliku da Marićevu novčano nagradim za uspjeh na šampionatu BiH, ali i za medalje koje osvaja u kontinuitetu jer na najbolji način predstavlja našu lokalnu zajednicu", istakao je Sakan.

Osim Marićeve, značajan uspjeh na nedavno održanom prvenstvu BiH u Mostaru ostvarila je i talentovana Darija Danilović osvajanjem trećeg mjesta, što je potvrda dobrog rada u klubu svijetle tradicije.

Treneri DŽudo kluba "Mladost" Sejdo Tatar i Borislav Bogdanić zahvalili su Sakanu što u kontinuitetu podržava ovaj kolektiv.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije