Ostali sportovi

Slavna šampionka otkrila zašto se slikala za muški časopis

Slavna šampionka otkrila zašto se slikala za muški časopis
Foto: N.N. | Slavna šampionka otkrila zašto se slikala za muški časopis

Osvajačica srebrne olimpijske medalje u umjetničkom klizanju, te dvostruka svjetska i evropska šampionka Jevgenija Medvedeva (24), postala je jedna od rijetkih ruskih umjetničkih klizačica koja se odlučila na hrabro fotografisanje za muški časopis.

Klizačica je u martu 2022. svojim fotografijama ukrasila novi broj “Maxima“, a nakon dvije godine Medvedeva je ispričala da se sada ne stidi svog postupka i da shvaća da joj je ovaj korak donio korist.

Ovo iskustvo je podstaklo Jevgeniju da razvije ženstvenost i seksualnost u sebi.

„Od tog trenutka sam počela da gajim upravo tu ženstvenost u sebi. Nakon toga, imala sam mnogo ličnih foto sesija, koje su u meni otkrile neku vrstu šarma, koju sada vidim u sebi”, ispričala je svoju tajnu Medvedeva.

To iskustvo je, prema riječima promijenilo njen odnos prema sebi. 

„Pomogao mi je da prihvatim ljepotu svog tijela. Da li je ovo fotografisanje bilo neophodno? Apsolutno ne. Da li mi je pomoglo? Da. Da li se stidim?  Možda me je tada bilo sramota, ali sada ne. To je razlika. A ova razlika je nastala upravo zbog ovog fotografisanja”, naglasila je slavna sportistkinja.

Bila je prva klizačica u pojedinačnoj konkurenciji, koja je osvojila svjetsku seniorsku titulu godinu dana nakon što je osvojila svjetsku juniorsku titulu.Takoeđe postala je klizačica koja je osvojila dva uzastopna seniorska svjetska prvenstva nakon što je osvojila juniorsko svjetsko prvenstvo. Na Svjetskom prvenstvu 2017. godine postala je prva klizačica nakon 16 godina, koja je obranila naslov svjetske prvakinje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije