Ostali sportovi

Sport Vision edukativni panel i Nike React takmičenje

Sport Vision edukativni panel i Nike React takmičenje
Foto: N.N. | Sport Vision edukativni panel i Nike React takmičenje

Kompanija Sport Vision u saradnji sa brendom Nike, i ove godine zvanični je sportski sponzor drugog po redu "Run&More Weekend" festivala i Go Pro RMC Banjaluka polumaratona.

I ovog proljeća, Banjaluka će biti domaćin ovog fenomenalnog sportskog događaja, a kompanija Sport Vision kao sportski pokrovitelj, podržava organizatore u naporima da iz godine u godinu festival raste i ima sve više trkača. 

Do dana trke, 20.04.2019. godine dijeli nas nekoliko dana, te Vas pozivamo da u utorak, 16.4. u Delta Planet-u u Banjaluci od 15h do 20h medijski ispratite naše nezaboravno Nike React druženje.

React Land je inovativna, interaktivna igrica, koja omogućava svim učesnicima da testiraju nove React patike  i uđu u digitalni svijet, u kojem će pokazati svoju snalažljivost i spretnost.

Ne samo da će učesnici moći da osjete zabavnu stranu trčanja, nego će moći i da osvoje React model za sebe. One sa najboljim rezultatima, sutra u Delta Planetu očekuju vrijedne Nike nagrade.

Osim interaktivnog upoznavanja sa React tehnologijom, koja predstavlja nešto najinovativnije što nam dolazi iz Nike „kuhinje“, od 18h svi prisutni će imati priliku da prisustvuju polumaratonskom panelu na kom će moći čuti edukativne savjete o trčanju od naših panelista:

Rada Račić -sportski direktor RMC Banjaluka polumaratona, bivša reprezentativka Jugoslavije, šest puta je bila šampion države u trkama na 1500, 3000 metara i u krosu. 1985. godine prešla je u Crvenu Zvezdu sa kojom je stigla i do klupske vicešampionske titule u Evropi. Poslije atletske karijere posvetila se trenerskom poslu.

Lucia Kimani - najbrža žena BiH, BH atletičarka, drži 4 državna rekorda u različitim trkačkim disciplinama, uključujući maraton. Učesnica je olimpijskih igara u Pekingu, Londonu i Riju.

Sait Huseinbašić - atletičar i trener

Ratko Perić - doktor nauka fiziologije sporta

Neka od pitanja na koje će svi trkači i posjetioci Delta Planeta dobiti odgovor tokom sutrašnjeg otvorenog panela su:

  • kako se pripremiti za trku na duge staze,
  • da li je potrebno modifikovati ishranu tokom priprema,
  • koja oprema je adekvatna za trkače na duge staze, a koja za kraće staze
  • kako se obući za trčanje u zimskim uslovima i mnoga druga.

Vidimo se danas 16.4, od 15h do 20h u atrijumu Delta Planeta. Sjajno druženje, takmičenje, pokloni i edukativni savjeti.

Čekamo Vas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije