Ostali sportovi

Sportski novinari BiH osvojili trofej uz podršku kompanije Meridian

Sportski novinari BiH osvojili trofej uz podršku kompanije Meridian
Foto: N.N. | Sportski novinari BiH osvojili trofej uz podršku kompanije Meridian

Početkom ovog mjeseca održan je prvi “Beach soccer” turnir u kojem je učešće uzela i BiH sa sportskim novinarima. Turnir se održavao u Ulcinju u Crnoj Gori.

Uz podršku kompanije Meridian koja je finansijski podržala ovaj turnir i našoj novinarskoj “reprezentaciji” s tim pomogla da budu osvajači ovog turnira.

Delegaciju BiH činili su novinari iz Sarajeva, Banja Luke, Bihaća, Tuzle, Mostara.

Kompanija Meridian je izuzetno ponosna na osvojeno prvo mjesto koje su zauzeli naši novinari iz redakcija: TVSA, FTV, Radio 8, Radio Miljacka, Fokus.ba, Sportske.ba, Večernji list, Zrinjski TV, Dnevnik.ba, Al Jazeera Balkans, Sum TV I Sportski žurnal.

Fenomenalna organizacija, druženje, dobar fudbal na prelijepim plažama Ulcinja, vrhunska organizacija potvrdili su još jednom da među sportskim novinarima vlada sjajna atmosfera.

BiH tim bio je pojačan Jasminom Hukićem bivšim fudbalerom Slobode, koji je ponio epitet najboljeg strijelca i igrača turnira i pjevačkom zvijezdom i bivšim čuvarom mreže bihaćkog Jedinstva Adnanom Nezirovom, koji je osvojio zlatnu rukavicu.

Nakon turnira najboljima su uručeni pehari i medalje, a turnir je zatvoren velikom zabavom na kojoj  se video linkom obratio legendarni Dejan Savičević, predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore.

“Delegacija sportskih novinara posebno se zahvaljuje kompaniji Meridian, kao i ostalim sportskim prijateljima, koji su finansijski podržali našu delegaciju kako bi uzela učešće na ovom turniru i uspjela da dođe do trofeja.” - ističu novinari.

Iz kompanije Meridian poručuju da je saradnja sa sportskim novinarima važan dio poslovanja ove kompanije. Da će uvijek podržati njihov sportski rad i društveno djelovanje koje imaju, a posebno se ističe da su ovi sjajni ljudi organizovali te realizovali i sami na destine humanitarnih akcija širom BiH što je za svaku pohvalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije