Ostali sportovi

Srbac jedan od prolaznih ciljeva trke "Beograd - Banjaluka"

Srbac jedan od prolaznih ciljeva trke "Beograd - Banjaluka"
Foto: N.N. | Srbac jedan od prolaznih ciljeva trke "Beograd - Banjaluka"
Maja Predragović

Opština Srbac će biti jedan od prolaznih ciljeva posljednje etape 13. Biciklističke trke "Beograd - Banjaluka" potvrđeno je danas na sastanku direktora direktora trke Vladimira Kuvalje i načelnika Srpca Mlađana Dragosavljevića.

"Takmičari će u Srpcu imati posljednju priliku da osvoje crvenu majicu koja se dodjeljuje najboljem sprinterum, a vjerujem da će ovo biti istinski praznik za sve Srpčane jer će učesnici trke proći kroz centar grada. Biciklisti će se upravo u Srpcu boriti za završne bodove koji im obezbjeđuju generalni plasman pobjeda na prolaznim ciljevima i zato se nadam da će ovo biti jedna od najboljih dionica u čitavoj trci", rekao je Kuvalja.

On je na sastanku sa načelnikom Dragosavljevićem izrazio zadovoljstvo što je ova opština prvi put uključena u organizaciju trke koja će biti održana od 18. do 21. aprila i u kojoj će učestvovati 176 biciklista iz 30 zemalja. Interesantno je da će karavan proći kroz Razboj odakle je porijeklom najbolji bh. biciklista svih vremena Tanasije Kuvalja. Nekadašnji olimpijac će biti promoter tradicionalne trke, koja će i ove godine okupiti vrhunske bicikliste.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Izdvojeno
Najčitanije