Ostali sportovi

Srbija već osvojila četiri medalje na Evropskom prvenstvu u MMA

Srbija već osvojila četiri medalje na Evropskom prvenstvu u MMA
Foto: MMA Savez Srbije | Srbija već osvojila četiri medalje na Evropskom prvenstvu u MMA

Hala "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu ovih dana je poprište Evropskog prvenstva u MMA. Srbija je domaćin najboljim borcima na Starom kontinentu, a srpski reprezentativci u mlađim kategorijama su među najboljima već uzeli četiri medalje. Sada slijede seniori i šansa za još nekoliko odličja.

Zlatni klinac Mateja Dakserović nije krio oduševljenje poslije mečeva.

"Nisam želeo da dozvolim da se borbe završe sudijskim odlukama. Obećao sam zlatnu medalju i drago mi je što sam to ispunio. Sledeća stepenica je osvajanje Svetskog prvenstva - samuvjeren je Mateja.

Sa zlatom oko vrata šepuri se i Nemanja Blagojević:

"I dalje ima mesta za napredak, ali zadovoljan sam postignutim. Bio sam kompletan u svim segmentima i osećao sam se dobro. Idemo dalje" poručio je Blagojević.

Logično, Nikola Vasiljević, selektor reprezentacije za mlađe uzraste, nije krio zadovoljstvo i ponos zbog izvanrednih rezultata.

"Ovo je bio fantastičan nastup naših boraca. Momci su se borili hrabro i pokazali izuzetnu veštinu. Četiri medalje u mlađoj konkurenciji su ogroman uspeh. Sada očekujemo borbe za još osam medalja reprezentativaca koji će biti predvođeni selektorom za starije uzraste Savom Lazićem" izjavio je Vasiljević, prenosi "Telegraf".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije