Ostali sportovi

Srpkinja procvjetala nakon razlaza sa fudbalskom zvijezdom

Srpkinja procvjetala nakon razlaza sa fudbalskom zvijezdom
Foto: N.N. | Srpkinja procvjetala nakon razlaza sa fudbalskom zvijezdom

Dok je bila u vezi sa nestašnim fudbalerom Valerijom Božinovim, bugarskim asom koji je igrao za Juventus, Mančester Siti, Partizan...Biljana Doll je slovila za jednu od najatraktivnijih djevojaka fudbalera.

Bila je to velika ljubav koja ipak pukla 2019. godine. Nakon četiri godine romanse odlučili su da se raziđu vjerovatno zbog nevjere fudbalera koji je bio poznat kao veliki zavodnik, koji je onda zaveo fatalnu Nikoletu Lozanovu s kojom je u braku. 

S druge strane, prelijepa Srpkinja i nekadašnja manekenka čije prezime Dol potiče još od braka sa Tomasom Dolom, nekadašnjem fudbalerom iz Nemačke danas uživa u Emiratima. Aktivna je na društvenim mrežama i ono što se da primjetiti jeste da izgleda bombastično sa 48 godina. 

Sreću je potražila u Duabiju gdje radi kao savjetnik za nekretnine i čini se da joj ide dobro. Navodno je u vezi sa jednim bogatim Arapinom. Ona se odlaskom potpuno transformisala. Naglo je promijenio stil i više ne raduje svoje pratioce na društvenim mrežama golišavim fotografijama, iako istina rijetko pokaže da se i dalje nalazi u vrhunskoj formi. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije