Ostali sportovi

Super mama: Ovu Ruskinju i dalje zovu kraljicom Premijer lige

Super mama: Ovu Ruskinju i dalje zovu kraljicom Premijer lige
Foto: N.N. | Super mama: Ovu Ruskinju i dalje zovu kraljicom Premijer lige

Ksenija Pesjakova (35), supruga golmana Rostova Sergeja Pesjakova (35) još jednom je dokazala da nije uzalud što je zovu najseksi djevojkom fudbalera u ruskoj Superligi,

Ksenija i Sergej upoznali su se kada je golman branio Šinik Jaroslavl 2008. godine. Mladi su se upoznali u jednom od gradskih restorana. U početku je postojalo samo prijateljstvo između njih - golman je morao da ode u Moskvu da igra za Spartak. Tri godine su povremeno komunicirali na daljinu, a 2014. su se vjenčali. Par ima troje dece - Artema, Polinu i Jaroslava, koji je rođen u februaru 2023.

Rođenje troje djece nije nimalo pokvarilo izgled atraktivne plavuše koju s pravom nazivaju super mamom. Na društvenim mrežama objavljuje atraktivne fotografije i izaziva salvu pozitivnih komenatra na račun svog izgleda. Inače, ona potiče iz bogate porodice. Diplomirala je na Jaroslavskom univerzitetu i po zanimanju je pravnica.

U slobodno vrijeme, povremeno pristaje na fotografiranje kao model. U Rusiji kaže da Ksenija definitivno razbija stereotipe o uobičajenoj slici supruga fudbalera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije