Ostali sportovi

Tata joj je ikona, muž zvijezda, ali ni ona ne zaostaje za njima

Tata joj je ikona, muž zvijezda, ali ni ona ne zaostaje za njima
Foto: N.N. | Tata joj je ikona, muž zvijezda, ali ni ona ne zaostaje za njima

Vejn Grecki, jedan od najboljih hokejaša svih vremena je dugo vremena punio novinarske stupce, a od kada je otišao u penziju mjesto pod medijskim nebom zauzela je njegova kćerka Paulina Grecki (35).

Američki model, glumica, nekad i pjevačica već godinama izaziva dosta pažnje u svijetu slavnih.U braku je sa golf zvijezdom Dastinom Džonsonom. Atraktivni i poznati par u svijetu poznatih je u romansi još od 2013. godine, a u braku su od 2022. godine. Plod njihove ljubavi su dva zajednička sina. Paulina uvjek izaziva pažnju kad god se pojavi na turnirima na kojem učestvuje najbolji američki golfer koji je često u njenoj sjeni.

Paulina je inače rođena u Los Anđelesu. Odbila je priliku da ide na koledž da bi nastavila karijeru u industriji zabave. Slikala se za brojne modne časopise, dok njena pjevačka karijera nije toliko uspješna. Prije nekoliko godina bila je rangirana na 59. mjestu najpoželjnijih žena svijeta. Na Instagramu je prati milion obožavatelja koji svakodnevno uživaju u njenim atraktivnim fotografijama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije