Ostali sportovi

Pratite nas na Google news

Top ponuda u Meridianu: Čeka vas bonus za prvi tiket!

Top ponuda u Meridianu: Čeka vas bonus za prvi tiket!
Foto: N.N. | Top ponuda u Meridianu: Čeka vas bonus za prvi tiket!
N.N.

Meridian časti za prvi odigran tiket i to bonusom do 40 KM. Uplatite prvi depozit, iskoristite ga za odigravanje tiketa i Meridian će vam dodati još toliko na bonus račun.

Iskoristite bonus za klađenje na sport na uživo ili standardnom klađenju, na brojeve… Opcija je, zaista, mnogo. Registrujte se na OVOM LINKU ili direktno na sajtu meridianbet.ba i ostvarujete pravo na bonus do 40 KM.

Bez obzira na to da li će vaš prvi tiket biti dobitan ili gubitan, vas bonus čeka. Ne gubite vrijeme, odmah ste na dobitku!

Meridian, jedini u BiH, u ponudi ima klađenje na više od 125 liga i 436 opklada po meču, a osim najboljih kvota i sjajnih bonusa, čekaju vas i promocije sa vrijednim nagradama.

Zato, registrujte se OVDJE i uživajte u jedinstvenoj ponudi, dostupnoj na desktop verziji, android i iOS mobilnim aplikacijama i zabavite se kao nikad do sada.

UZMITE BONUS NA UPLATU DEPOZITA

Na sajtu meridianbet.ba depozit možete da uplatite: Maestro ili MasterCard karticama, vaučerima Kliker i xBon, u banci i pošti...

Bez obzira na to iz kojeg dijela BiH uplaćujete i za koji vid uplate da se odlučite, nemate nikakvih dodatnih troškova, provizije ili poreza i još dobijate bonus, a dobitke brzo, lako i bezbjedno možete da isplatite na svoj bankovni račun.

Ukoliko imate nalog u evro valuti, svoj račun možete da dopunite Paysafe-om, Skrill-om i Neteller-om.

Najčitanije