Ostali sportovi

Trebinjac osvojio 146.824 KM na kladionici, pogodio čak 14 parova

Trebinjac osvojio 146.824 KM na kladionici, pogodio čak 14 parova
Foto: N.N. | Trebinjac osvojio 146.824 KM na kladionici, pogodio čak 14 parova

Trebinje priča o velemajstoru! Pogodio kvotu 12.767,31 u Mozzartu na ulog od 10 KM i osvojio nezamisliv dobitak!

Entuzijasti i ljubitelji sporta jedva su dočekali Lige petice i najpopularnija evropska i svjetska takmičenja, a jedan majstor sportske prognoze iz Trebinja dočekao je onaj trenutak kojem se svaki kladilac nada - „skinuo“ je šestocifren dobitak!

Odmah nakon što se situacija sa korona virusom počela stabilizovati, Mozzart je prateći svoju politiku odgovornosti omogućio sve uslove za bezbjednu igru u svojim kladionicama. To je upravo iskoristio ovaj kladilački virtuoz, jer je pogodio čak 14 parova i time izazvao neviđeno iznenađenje među svim ljubiteljima sporta.

Ovaj sportski i kladilački velemajstor iz Trebinja je odigrao pobjednički tiket na uplatno-isplatnom mjestu Trebinje 1, koje se nalazi na adresi Beogradska bb, pogodio kvotu 12.767,31 što na ulog od 10 KM iznosi fenomenalnih 146.824,06 KM.

Od osvojenog iznosa, prema Zakonu o igrama na sreću Republike Srpske, 44.044,22 KM će biti uplaćeno državi kao porez na dobitak ostvaren u igrama na sreću (odnosno 30% od osvojenog iznosa), tako da će igraču biti uplaćeno 102.779,84 KM.

Mozzartov igrač je želio je da ostane anoniman uprkos fantastičnom iznosu kojeg je osvojio, ali sasvim sigurno, ovaj grad će još dugo vremena da bruji o majstorskom poduhvatu i sreći ovog vrsnog poznavaoca sporta.

Pobjednički tiket možete pogledati ovdje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije