Ostali sportovi

U m:tel dresu treniraju najbolji!

U m:tel dresu treniraju najbolji!
Foto: Ustupljena fotografija | U m:tel dresu treniraju najbolji!
Promocija

I 2022. godinu obilježili su sportski uspjesi uz iskreno prijateljstvo!

Tradicija podrške sportu u kompaniji m:tel se njeguje oduvijek. 

U toj kompaniji sport je i u godini koju ispraćamo imao iskrene prijatelje. 

Produženi su dugogodišnji ugovori, izgrađene nove veze, uloženo u nove nade…  S tim u vezi, znajući da nagradi talenat, zalaganje i vrijedan rad, kompanija m:tel stala je i uz mladu tenisku nadu Marka Maksimovića koji niže uspjehe na teniskim terenima. 

A, kada govorimo o mladima, uz podršku m:tel-a, između ostalog, održane su i 12. sportske igre mladih koje su kroz sportska dešavanja i fair play takmičenja okupile više od 900 dječaka i djevojčica iz cijele zemlje, kao i Male olimpijske igre Republike Srpske.

Dugogodišnja, višedecenijska prijateljstva s m:tel-om koja se nazivaju tradicionalnim, omogućila su mnoge sportske događaje koji su održani u 2022. godini. 

Uz podršku m:tel-a održan je 13. po redu Međunarodni plivački miting, prvenstvo Balkana u džudou, nastavljeno je prijateljstvo s Kajak kanu klubom "Vrbas m:tel" podrškom ECA Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu na divljim vodama za juniore i mlađe seniore, kao Jahorina ultra trail.  

Povodom velikog jubileja Teniskog saveza RS, proslave 30 godina postojanja i uspješnog rada, generalnoj direktorki kompanije m:tel Jeleni Trivan uručen je Zlatni grb Teniskog saveza RS, kao izraz zahvalnosti za prijateljstvo koje ova kompanija pruža tenisu u RS već punih 20 godina, nesebičnom podrškom održavanju ATP čelendžera, čije održavanje je kompanija m:tel kao generalni sponzor podržala i ove godine.

Novim sponzorskim ugovorima na prsima rukometaša i fudbalera Borca, Igokee, ali i mnogih drugih sportista  će i dalje ponosno stojati logo m:tel-a, a Nemanja Majdov, naš proslavljeni džudista uz m:tel će obarati svoje nove sportske rekorde.

Zasluga za ulaganje u sport kompaniji m:tel došla je i od Fudbalskog saveza RS, kada je na svečanoj akademiji povodom 30 godina postojanja, Jeleni Trivan uručeno veliko priznanje "Zlatni grb Fudbalskog saveza RS".

Početak zimskog perioda obilježila je i velika akcija "1.000 skija za našu djecu" Olimpijskog centra Jahorina, koju je podržala kompanija m:tel poklonivši odmah 100 skija i vezova najmlađim skijašima. 

Kada se saberu svi uspjesi sportista, klubova i takmičenja koje je kompanija m:tel podržala i tokom 2022. godine, rezultat je jasan – prijateljstva znače uspjeh!

Upravo zato je i ove godine m:tel pružio podršku novim, odnosno nastavio tradicionalna prijateljstva sa: Fudbalskim savezom BiH, Fudbalskim savezom RS, Nogometnim savezom Federacije BiH, Rukometnim savezom Republike Srpske, Teniskim savezom Republike Srpske, Fudbalskim  klubom "Borac", Omladinskim fudbalski klubom "Spartak 2013", Košarkaškim klubom "Igokea" Aleksandrovac, Košarkaškim klubom "Leotar", Rukometnim klubom "Borac m:tel", Ženskim rukometnim klubom "Borac", Odbojkaškim klubom "Borac", Ženskim odbojkaškim klubom "Borac", Kajak kanu klubom "Vrbas m:tel", Rafting klubom "Kanjon", Stonoteniskim klubom "Borac", Džudo klubom "Romanija" Pale.

"Ulaganjem u sport, humanitarni rad, u rekonstrukciju sportskih dvorana, školskih igrališta i talentovanih i vrijednih sportista, dokazujemo da smo iskreni prijatelji svima onima kojima je potrebna podrška i koji poput nas pobjeđuju", poručuju iz ove velike društveno odgovorne kompanije!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije