Ostali sportovi

Uz Mozzart do pobjede na Megdanu

Uz Mozzart do pobjede na Megdanu
Foto: N.N. | Uz Mozzart do pobjede na Megdanu

Kik-bokser Nikola Drobnjak: Kako se radi o sportu koji nije mnogo profitabilan, svako sponzorstvo mnogo mi znači. Mozzart je brend koji mojoj karijeri daje na značaju

Oprema sa Mozzartovim obilježjima za mnoge sportiste je bila talična, a tome se nada i kik-bokser Nikola Drobnjak. Uspješni borac iz Zvornika otkriva da mu pomoć ove kompanije mnogo znači na putu do novih uspjeha i titula.

"Kako se radi o sportu koji nije mnogo profitabilan, svako sponzorstvo mnogo mi znači. Posebno sam ponosan na saradnju sa regionalnim liderom u priređivanju igara na sreću jer je Mozzart sam po sebi brend koji mojoj karijeri daje na značaju", kaže Nikola Dronjak, kik-bokser iz Zvornika.

On dodaje da će novac, koji je dobio kroz sponzorstvo, biti utrošen na opremu za treninge - rukavice, štitnike i bandažere, koji su mu potrebni za sezonu koja predstoji. A u predstojećoj sezoni očekuju ga borbe na Evropskom prvenstvu u Moskvi i revije profesionalnog kik-boksa, odnosno tri "Megdana".

Drobnjak se nada da će do titule na "Megdanu" doći upravo u opremi koju mu je, kroz sponzorstvo, obezbijedio Mozzart. Tome se nadaju i u ovoj kompaniji iz koje poručuju da im je zadovoljstvo što podstiču sportiste na napredak i pobjede.

"Osim u timskim, često podržavamo sportiste koji se takmiče u individualnim sportovima. Svjesni smo da mnogi od njih često nemaju dovoljno dobre uslove za bavljenje svojim sportom, pa se trudimo da im pomognemo da prevaziđu te prepreke i ostvare svoje snove", kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Iz Mozzarta dodaju da je cilj podrške sportistima unapređenje stanja u domaćem sportu, ali i podsticanje mladih da počnu da treniraju, takmiče se i osvajaju titule. Upravo ka tom cilju teži i Nikola Drobnjak koji, kao specijalni pedagog-defektolog, radi sa djecom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije