Ostali sportovi

Višestruki šampion Italije i dalje u sjeni senzacionalne djevojke

Višestruki šampion Italije i dalje u sjeni senzacionalne djevojke
Foto: N.N. | Višestruki šampion Italije i dalje sjeni senzacionalne djevojke

Osim što igra za Juventus, Danijele Rugani (29) veliku pažnju privlači i zbog svije veze sa atraktivnom Mihaelom Perisko.

Radi se o 32-godišnjoj sportskoj novinarki, TV voditeljici i modelu koja svake godine konkuriše za najljepšu “vagsicu“. 

Posljednjih godina dobivala je razna priznanja, pa i za najljepše grudi među svim djevojkama i ženama nogometaša italijanske Serie A. Očigledno svjesna svojih atributa, zanosna Italijanka redovno časti fanove na društvenim mrežama atraktivnim fotografijama.

Titula koju su joj udijelili fanovi očigledno ju je podstakla da nastavi objavljivati seksi fotke koje ponekad raspamete navijače na Apeninima. Na Instagramu je prati 2,2 miliona fanova. Diplomirala je na Univerzitetu u Bergamu na odsjeku jezici, a na početku je radila kao model te učestvovala na raznim modnim takmičenjima. 

Ona je zavisnica od fitnesa, jer uvijek želi da izgleda besprijekorno. Za nju ovo nije sredstvo samo da ostane u dobroj formi, već i da se bori protiv stresa.

U vezi sa fudbalerom Juventusa je od 2013. godine. Njihov sin Tomi rođen je 2020. godine. Rugani je ove sezone skupio 15 nastupa za Juve s kojim je tokom karijere osvojio šest titula prvaka Italije i tri Kupa. Uprskos tome, i dalje su mnogi skloni reći da je u sjeni senzacionalne supruge koja ima veću podršku i na društvenim mrežama. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije