Ostali sportovi

"Vivia Run&More Park": "Desetka" Bojani i Osmanu

"Vivia Run&More Park": "Desetka" Bojani i Osmanu
Foto: N.N. | "Vivia Run&More Park": "Desetka" Bojani i Osmanu

Bojana Bjeljac iz Hrvatske i reprezentativac BiH Osman Junuzović pobjednici su druge 'Banjalučke 10k Balans+“ trke koja je u subotu veče održana u banjalučkom parku "Mladen Stojanović" u okviru manifestacije "Vivia Run&More Park".

Popularnu "desetku" (10 km) Bjeljčeva je istrčala dionicu za 32:57 minuta, dok je  Junuzović na cilj stigao za 29:46 minuta.

Drugo mjesto u muškoj kategoriji osvojio je Kenijac Stenli Kipruto, dok je treću poziciju zauzeo Rok Puhar iz Slovenije. Drugo mjesto u ženskoj kategoriji pripalo je Oliveri Jevtić, dok je treća na cilj stigla BH reprezentativka Lucija Kimani.

U trci "Sberbank 5K Bizz Up Run" slavili su timovi Mlijekoprodukta (muškarci) i caffe bara Atleks (žene)" dok je prvo mjesto u kategoriji mješovitih timova odnio tim "Kiosk Kika".

Nagradu za najbržeg Banjalučanina i Banjalučanku u trci na 10 km osvojili su  Davor Vidović i Jelena Kosić.

Specijalne nagrade na manifestaciji, koje je dodijelio kreativni tim marketinške agencije Support MC - koja potpisuje dizajn i vizuelni identitet događaja, odnijeli su tim Unicredit banke za najkul kostim. Za nabolje brendiran tim proglašen je Tim 6 Sberbank, dok je za najkreativniji naziv tima pobjedu odnio tim Tri Fidipisa.

Prvi takmičarski manifestacije "Vivia Run&More Park' manifestacije okončan je u dobrom raspoloženju u zabavnu „Nektar pivsku trku“ i sjajne zvuke beogradskog benda Deca iz vode Tanja Jovičević i EKV Tribute benda.

Danas je na programu dobrotvorna trka zadovoljstva "Family Run by Centrum" u dužini od dva kilometra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije