Ostali sportovi

WWin: Najveći sponzor tri premijerligaša

WWin: Najveći sponzor tri premijerligaša
Foto: Ustupljena fotografija | WWin: Najveći sponzor tri premijerligaša

WWin je novi sponzor Leotara iz Trebinja. Ugovor je potpisan na tri godine, čime je Leotar iz Trebinja treći klub uz FK Sloboda i NK Široki Brijeg čiji igrači na grudima nose reklamu WWina.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo sa sportskim kladionicama WWin potpisali višegodišnji sponzorski ugovor i što će njihova reklama krasiti naše dresove u naredne tri godine", izjavio je predsjednik FK Leotar, Rajko Mičeta.

"Partnerstvo s jednom od najuspješnijih kompanija na ovim prostorima je pokazatelj prepoznatljivosti brenda FK Leotar, koji je najveći sportski brend istočne Hercegovine. Naš cilj je da klub postane stabilan premijerligaš, ne samo po pitanju rezultata, već i organizaciono, finansijski i kadorvski. Pred nama je dug put, ali će on sigurno biti lakši uz partnera od povjerenja, koji je mnogo puta do sada pokazao opredijeljenost za ulaganje u zdrave sportske priče. Konkretnost, dugoročna strategija i vizija koja nam je prezentovana bili su odlučujući faktori u odluci da zajedno krenemo ka našem 100. rođendanu", dodao je Mičeta.

Wwin se još davno svrstao uz velike i respektabilne domaće i strane firme kao što su Turkish Airlines, Bosnalijek, Caiz Coin, IG Igman čije se reklame nalaze na udarnoj poziciji na prednjoj strani dresa bh. premierligaša i među njima je uložio u najviše klubova s obzirom na to da je jedino logo WWina našao svoje mjesto na prednjoj strani čak tri premijerligaša: FK Sloboda Tuzla, FK Leotar Trebinje i NK Široki Brijeg čime je pomagao čak 25% klubova prvog ranga bh. fudbala i to kao najveći sponzor, a što je nivo koji ova kuća održava već godinama.

Logo WWin krasi dresove klubova u Bosni i Hercegovini i u drugim sportovima kao i u nižim fudbalskim ligama. Vrijedno je izdvojiti KK Borac Banjaluka, KK Široki, KK Mladost Mrkonjić Grad, kao i rukometne klubove RK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje, Ženski rukometni klub Borac Banjaluka, RK Velež Nevesinje, Ženski odbojkaški klub Leotar Trebinje, Muški odbojkaški klub Bosna. U Prvoj fudbalskoj ligi RS tu je Kozara iz Gradiške, Sutjeska iz Foče. Kad je riječ o malom fudbalu jedan klub je u svoj naziv dodao WWin. Riječ je o klubu Sloga WWin - Gornji Vakuf/Uskoplje. Uz pomenuti klub malog fudbala logo WWin je i na dresu MNK Hercegovina, KFM Leotar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije