Ostali sportovi

Za olimpijce u "Gradu ljubavi" 300.000 kondoma

Za olimpijce u "Gradu ljubavi" 300.000 kondoma
Foto: N.N. | Za olimpijce u “Gradu ljubavi“ 300.000 kondoma

Ukinuta je zabrana intimnosti za olimpijske sportiste zbog Igara u Parizu, a organizatori su u selu omogućili 300.000 besplatnih kondoma.

Francuska prijestolnica - poznata kao Grad ljubavi - dočekaće 9.000 sportista na ljeto, a Igre će početi 26. jula i završavaju se 11. avgusta. Prije tri godine u Tokiju, pandemija koronavirusa dovela je do zabrane intimnosti među sportistima, a Naredbe o distanciranju provodio je Međunarodni olimpijski komitet.

Ali “Sky News“ je sada otkrio da sportisti neće morati da se pridržavaju tih propisa u Parizu. A kako bi se podstakao siguran seks, u Olimpijskom selu će biti dostupno 300.000 kondoma.

Ovo je dovoljno da svaki sportista ima dva dnevno tokom Igara. 

Inače, okviri kreveta na kojima će sportisti spavati napravljeni su od kartona. Međutim, oni mogu izdržati do 250 kg - što znači da će moći izdržati više od jedne osobe. Olimpijsko selo, koje se prostire na 70 fudbalskih terena i košta 1,7 milijardi funti, također će sadržavati ogroman bife hrane u ukupnom iznosu " 350 metara”. 

Ali ukidanje zabrane intimnosti je ono što je dospjelo na naslovne strane – posebno imajući u vidu priče sportista iz prošlosti.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije