Ostali sportovi

Za pobjede u ringu: oprema iz Mozzarta za prijedorski „Pobjednik“

Za pobjede u ringu: oprema iz Mozzarta za prijedorski „Pobjednik“
Foto: N.N. | Za pobjede u ringu: oprema iz Mozzarta za prijedorski „Pobjednik“

U Bokserskom klubu „Pobjednik“ iz Prijedora tokom protekle decenije u ringu su izborili brojne pobjede. Medalje su osvajali na domaćim i međunarodnim takmičenjima i tako donijeli brojna priznanja u grad na Sani. Do novih odličja bi mogli u novoj opremi koju im je u znak podrške poslao regionalni lider u priređivanju igara na sreću.

"Svi smo veoma zadovoljni. Imamo sada najljepšu opremu u BiH, fantastičnog je kvaliteta i dobro će nam poslužiti na takmičenjima. Zahvaljujemo se puno kompaniji Mozzart na ovoj podršci", kaže Željko Stegić, trener, borac i osnivač Bokserskog kluba „Pobjednik“, Prijedor. 

Klub okuplja preko 45 omladinaca, juniora i seniora, od kojih je više od 20 aktivnih takmičara. U ringu se bore amaterski i profesionalno. 

Nakon napornih treninga, profesionalci odlaze na takmičenja u Premijer ligi BiH i Ligi Republike Srpske, kao i na brojna međunarodna borilišta.

U domaćim i ringovima širom svijeta posebno se ističe njihov borac Nikola Ivković. On je višestruki prvak BiH, učesnik kvalifikacija za Olimpijske igre u Tokiju i XIX Mediteranskih igara u Alžiru prošle godine. 

„Pobjednik“ može da se pohvali sa tri prvaka BiH i četiri prvaka RS u različitim kategorijama i uzrastima

U narednom periodu žele da ostvare što bolje rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni, te da omasove klub što većim brojem malih i velikih šampiona. 

U tome imaju podršku Grada, navijača, sponzora i donatora među kojima je sada i Mozzart.

A upravo u novoj Mozzart opremi bokseri „Pobjednika“ će uskoro u ring. Početkom marta omladinci i seniori takmičiće se na Prvenstvu BiH u Banjaluci i Živinicama, pa se nadaju novim pobjedama. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije