Ostali sportovi

Zaspao na Superboulu na sjedištu koje košta bogatstvo

Zaspao na Superboulu na sjedištu koje košta bogatstvo
Foto: Printscreen YouTube | Zaspao na Superboulu, na sjedištu koje košta bogatstvo

Superboul 54 donio je očekivano uzbuđenje i jedan od najvećih prokreta u istoriji u posljednjoj četvrtini u kojem je Kanzas Siti serijom od 21:0 protiv San Franciska stigao do trofeja Vinsa Lombardija. Međutim, ni takav scenario nije bio dovoljno uzbudljiv gospodinu sa snimka koji je zaspao tokom najveće utakmice američkog fudbala u sezoni i to na mjestu koje košta čak 7.000 dolara.

Eto, utakmica sa Hardrok stadiona u Majamiju koju su pratili milioni gledalaca širom planete i za koju su ulaznice tradicionalno skupe, nije bila zanimljiva gospodinu koji je bio okružen fanovima Kanzasa koji su na nogama pratili dešavnja sa terena i veliku partiju Mahomsa, Kelsija, Votkinsa i Metjuza koji su pregazili rivala iz Kalifornije za drugu titulu u istoriji Čifsa.

Komentari na ovog gospodina su različiti. Jedni kažu da nije kriv jer su navijači Čifsa oko njega bili tihi, dok drugi potenciraju da je protraćio skupo plaćenu kartu i da je očigledno bogat kad može da spava tokom NFL finala. Jedno je sigurno, čitava Amerika mu se smije.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije