Ostali sportovi

Zlatni odbojkaši dobili novčani poklon

Zlatni odbojkaši dobili novčani poklon
Foto: N.N. | Zlatni odbojkaši dobili novčani poklon

KNEŽEVO - Načelnik opštine Kneževo Goran Borojević uručio je danas novčani poklon članovima Odbojkaškog kluba invalida /OKI/ "Kneževo" Aleksandru Đuriću i Velimiru Kerezoviću, koji su kao članovi reprezentacije Srbije u sjedećoj odbojci osvojili zlatnu medalju na turniru u Mađarskoj.

Borojević je pohvalio trud mladih sportista, koji su zalaganjem izborili status reprezentativaca. 

"Ponosan sam što su karijeru započeli, ali i dalje grade u našem lokalnom odbojkaškom klubu, kao i činjenice da sa velikim uspjehom nastupaju za reprezentaciju Srbije", istakao je Borojević na prijemu za ove sportiste. 

On im je uručio novčane poklone, izrazivši nadu da će im time bar malo olakšati troškove priprema za Evropski šampionat, koji će biti održan od 13. do 21. jula u Budimpešti. 

Kerezović je zahvalio Borojeviću za podršku, rekavši da će se narednih 15 dana pripremati na Ozrenu za ovo važno takmičenje, gdje očekuju dobar plasman. 

Reprezentacija Srbije osvojila je prvo mjesto na "Hungarijan openu" u Matrahazanu, pobijedivši selekcije Gruzije, Mađarske i Slovenije. Srpski tim činili su većinom igrači iz Republike Srpske, tačnije iz Banjaluke, Prijedora, Doboja i Kneževa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije